DANSKA KRALJICA DOBILA NOVI POSAO U 81. GODINI: Vest je šokirala svet, evo u čemu će se oprobati!
Foto: Profimedia

hit

DANSKA KRALJICA DOBILA NOVI POSAO U 81. GODINI: Vest je šokirala svet, evo u čemu će se oprobati!

Danska kraljica našla novi posao u 81. godini.

Objavljeno:

Da se ​​neobične stvari dešavaju u svetu filma opšte je poznato i očekivano, a ovog puta je Netfliks angažovao dansku kraljicu Margaret II kao scenografkinju za nadolazeći film.

Tako je kraljica u 81. godini pronašla novi posao i ulepšala svoju kraljevsku biografiju.

Danska kraljica
foto: Profimedia

SRAMOTNI PRINC

Premijera filma "Ehrengard", koji je zasnovan na romanu iz 1962. godine poznate danske autorke Karen Bliken, očekuje se 2023. godine.

Priča takođe ima kraljevske elemente, naime samoproglašenog ljubavnog stručnjaka kojeg je kraljevska porodica angažovala da pomogne svom sramnom princu da postane prestolonaslednik. Međutim, plan propada kada se rodi vanbračno dete.

- Kraljica je za ovu priliku napravila fantastičan decoupage, i oni će biti dominantna karakteristika ukupnog scenografskog izraza filma - rekao je reditelj filma Bill August (Bille).

Kraljica Margaret priznala je da je velika obožavateljka romana Karen Bliken.

- Uvek su me fascinirali njeni romani, njihove priče, mašta i svetovi i veoma sam srećna što sam deo ovog projekta. Pokušala sam da protumačim autorov fantastičan univerzum u kreiranju dekupaža i kostima i radujem se što ću videti priču o Ehrengardu kako oživljava u ovom filmu - rekla je kraljica Margaret.

Danska kraljica
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.