SEBI NE MOŽE DA OPROSTI JEDNU STVAR! I DAN DANAS SE KAJE ZBOG TOGA: Pevač se kaje zbog greške iz mladosti
Nemanja Stevanović, Foto: Dragana Udovičić

potpuno iskren

SEBI NE MOŽE DA OPROSTI JEDNU STVAR! I DAN DANAS SE KAJE ZBOG TOGA: Pevač se kaje zbog greške iz mladosti

To sebi ne može da oprosti

Objavljeno:

Nemanja Stevanović bio je jedan od favorita „Zvezda Granda” davne 2009. godine. Osim uspeha i popularnosti koji je ostvario učešćem u popularnom muzičkom takmičenju, pevač je zajedno sa koleginicom Silvijom Nedeljković, okušao i kao voditelj popularnog talent šoua.

Nemanja Stevanović
foto: Dragana Udovičić

Međutim, danas priznaje da ga prihvatanje poziva da vodi emisiju stvorilo konfuziju kod publike i koštalo popularnosti koju je stakao prvenstveno kao takmičar.

- Ja sam kriv što sam prihvatio ulogu voditelja, jer sam tada dobijao komentare 'šta je on - voditelj ili pevač?! Možda je to bio nepromišljen potez sa moje strane, ali ok je ispalo. Bilo je to davno i tad mi je delovalo kao izazov gde sam lepo snašao i mislim da sam odradio kako treba - priznao je Nemanja i dodao da je tokom bogate i dugogodišnje karijere, kao i svaki pevač, pravio greške, a jedna od njih je možda bila i ulazak u "Farmu".

Nemanja Stevanović
foto: Printscreen

- Bilo ih je, ali u smislu odabira pesama nije, više što sam vodio emisiju, pa i taj ulazak u rijaliti. S druge strane, kada pogledamo sada rijatije i nije neka greška. Možda je moja greška što nisam bio prodorniji i ambiciozniji u karijeri, ali nisam taj lik koji je i žedan i gladan, pa ne moram to da radim - rekao je Nemanja u emisiji "Grand magazin".

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.