FOTOGRAFIJE PREMINULE ĆERKE EVE RAS! Samo jednom ih je pokazala javnosti, DA SE NAJEŽI SVAKA DLAKA NA TELU! (FOTO)
Foto: Printscreen

TUŽNO!

FOTOGRAFIJE PREMINULE ĆERKE EVE RAS! Samo jednom ih je pokazala javnosti, DA SE NAJEŽI SVAKA DLAKA NA TELU! (FOTO)

Bol koja ne prolazi!

Objavljeno:

Eva Ras izgubila je ćerku Krunu Ras pre 28 godina, ali vreme nije ilečilo njene rane.

Često i rado popularna glumica priča o naslednici, koja je bila višestruko talentovana, za pisanje, novinarstvo, slikarstvo. Na društvenoj mreži Fejsbuk Eva je svojevremeno objavila dve fotografije koje je napravila u fotošopu, a na kojima je njena kćerka, i napisala potresni status.

Eva Ras
foto: Printscreen Facebook

- Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - istakla je tada glumica.

eva ras ćerka, eva ras
foto: Prinstcreen

Podsetimo, muž Eve Ras preminuo je 11 godina pre njene naslednice Krune. Čovek koga je neizmerno volela, svojim iznenadnim odlaskom zadao joj je jednu od dve najveće životne boli. Ipak, skoro četiri decenije od kada ga je izgubila glumica nije prestala da voli Radomira Stevića Rasa i da čuva uspomenu na njega i kćerku.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.