HELENA TOPALOVIĆ SE UDALA A MALO KO ZNA DA SE ZABAVLJALA SA UNUKOM ČIVENOG KRALJA PODZEMLJA: Skoro je dobio dete!
Foto: Printscreen Instagram

opa!

HELENA TOPALOVIĆ SE UDALA A MALO KO ZNA DA SE ZABAVLJALA SA UNUKOM ČIVENOG KRALJA PODZEMLJA: Skoro je dobio dete!

Dok Topalovićeva uživa na medenom mesecu, predsednik fudbalskog kluba Radnički sa Novog Beograda uspavljuje sina

Objavljeno:

Sin Dragana Ace Bulića, Aleksandar Bulić, postao je otac pre šest dana, saznaje 24sedam.

Naime, mladi predsednik Radničkog sa Novog Beograda dobio je sina sa svojom sadašnjom izabranicom, ali smo tragom informacija otkrili da je ranije bio u ljubavi sa ćerkom Milana Topalovića Topalka, Helenom Topalović.

Poznato je da se Helena nedavno udala, te da krije svog supruga Dragana Gagu Aleksića, što je bio slučaj i sa gotovo svim njenim momcima ranije, pa tako i sa mladim Bulićem. Aleksandar je pravi lepak za žene, što zbog svog izgleda, ali i zbog onoga čime se bavi.

Helena Topalović
foto: Printscreen Instagram

Izvor blizak pevačevoj ćerki je za 24sedam otkrio da su Helena i Aleksandar bili nekoliko meseci zajedno, ludo su se voleli, ali su ipak shvatili da nisu jedno za drugo. Po svemu sudeći oboje su našli mirnu luku kraj drugih partnera i odlično im ide. Topalovićeva se udala za bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević, dok je Bulić za svoju životnu saputnicu izabrao devojku koja nije deo javnog sveta.

Dok Helena uživa u luksuzu i raskoši na medenom mesecu sa suprugom, Bulić se konačno skrasio uz svoju izabranicu i vreme provodi uz svog naslednika u porodičnom domu. Aleksandar je nasledio od oca Dragana šarm, iako mlad, veliki je zavodnik i bio je sa nekoliko naših lepotica.

Inače, da je Aleksandar na oca, govori i to da ni stariji Bulić nije bio imun na poznate dame, pa su se tako u njegovoj ljubavnoj biografiji našle i poznate cice, među kojima se zna za Katarinu Kaju Ostojić, s kojom je bio nekoliko meseci u vezi. Posle nje, povezali su ga i s Dijanom Janković, koja je navodno bila jako zaljubljena u biznismena, a Maja Nikolić je takođe ranije dala šokantno priznanje da je bila sa Bulićem dve godine i da mu je posvetila pesmu „Ubile me, Dragane, Dragane“.

Dragan Aca Bulić
foto: Starsport©

Privatni život Aleksandrovog oca je i te kako turbulentan. Naime, Dragan je sin ubijenog kriminalca i biznismena Jusufa Juse Bulića, a zbog očeve istorije i samog Aleksandra bije loš glas.

Koliko je imućan govori to da je ranije bio vlasnik jednog od prestoničkih restorana, a nakon više od decenije odsustva, Aca se prošle godine vratio u srpski fudbal. Naime, nekadašnji predsednik FK Železnik i predsednik Zajednice superligaša sada je trener Radničkog sa Novog Beograda.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.