SEVERINU UMALO UBILA STRUJA! NIJE HTELA DA SE SAKRIJE POD KIŠOBRAN: Pevala s publikom uprkos NEVREMENU!
Severina, Foto: Instagram printscreen

ZVEZDA

SEVERINU UMALO UBILA STRUJA! NIJE HTELA DA SE SAKRIJE POD KIŠOBRAN: Pevala s publikom uprkos NEVREMENU!

Vučkovićeva je održala koncert pred svojom publikom, a potom objavila utiske sa istog

Objavljeno: 19:53h

Severina je nakon duže pauze, održala koncert u Vinkovcima pred svojom publikom, a kako kaže, te noći je vladala posebna atmosfera. Naime, pevačica je objavila snimak sa svog nastupa gde je pokazala da je ona neprestano pevala, dok je kiša lila.

Severina
foto: Instagram

Severina je sve vreme trčkarala sa osmehom na licu i pevala sa svojim obožavateljima, a kada joj je osoblje na bini ponudilo da peva pod kišobranom, ona je to odbila.

– Rekli su mi moji iz osiguranja da nisam smjela dirat mikrofon, da me mogla struja ud'rit... Znala sam to, ali znala sam i da neće struja meni ništa. Otac mi je 30 godina radija u Elektrodalmaciji, valjda se to računa u Boga… Osim toga, kit, što me nije ubilo, snagu mi je ulilo. Probali su mene ubit i jači "volti" pa vidi kako sjajim. P.S. Zezan se. Ne pokušavajte ovo kod kuće... Ni na bini. Ni nigdje. Opasno je... – napisala je Seve u opisu videa.

Ceca Ražnatović
foto: Instagram printscreen

Ovakav scenario je već poznat. Naime, pre Severine je to praktikovala Ceca Ražnatović koja je pred 20.000 ljudi u Ljuboviji pevala bez prekida dok je kiša padala, a kako je ranije izjavila, to je gotovo tradicija i vremenske neprilike nikada nisu bile povod da se druženje sa publikom odloži.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.