SADA JE OTIŠLA KOD NJENOG MIŠE: NIKAD VIĐENA stara fotografija Marine i Fute sa decom će vas dovesti do suza!(FOTO)
Marina Tucaković, Foto: Instagram prinstcreen

veliki gubitak

SADA JE OTIŠLA KOD NJENOG MIŠE: NIKAD VIĐENA stara fotografija Marine i Fute sa decom će vas dovesti do suza!(FOTO)

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je u 67. godini života, a sada je na Tviteru pojavila fotografija njenog sina Miloša iz mlađih dana

Objavljeno: 14:06h

Kantautorka Marina Tucaković juče je preminula svoj život nakon duge i teške bolesti, nakon čega su se njeni prijatelji oprostili sa bolom u srcu. Marina se borila dugi niz godina sa karcinom, a onda je pre nekoliko dana hitno hospitalizovana, nakon čega je otkriveno da je zaražena koronavirusom.

Marina Tucaković
foto: Luka Šarac

Njen suprug Futa je takođe potom otkrio da je zaražen, pa se trenutno nalazi u izolaciji. Poznato je da će se sahrana obaviti nakon što se bude izlečio, a njen sin Milan Radulović Laća i dalje je u neverici zbog smrti majke. Laća se prethodnih dana svakim danom molio za zdravlje svoje majke, ali na kraju Marina nije uspela da pobedi najbitniju borbu u životu.

Međutim, ono što malo ko zna jeste kako je izgledao sin Marine Tucaković, koji je preminuo pre nekoliko godina. Marina je svom sinu posvetila pesmu ,,Mišo moj", koju je otpevala njena prijateljica Ana Nikolić.

Na Tviteru se pojavila fotografija Marine kada je bila mlada, a pored nje su oba njena sina Miloš i Milan, dok na kraju fotografije možemo videti i supruga Aleksandra.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.