OLIVER DRAGOJEVIĆ DO SMRTI NIJE HTEO DA PEVA U SRBIJI A PESMU KOJA GA JE PROSLAVILA, NAPISALA MU JE UPRAVO MARINA!
Foto: Prinstcreen

niste znali!

OLIVER DRAGOJEVIĆ DO SMRTI NIJE HTEO DA PEVA U SRBIJI A PESMU KOJA GA JE PROSLAVILA, NAPISALA MU JE UPRAVO MARINA!

Kantautorka je preminula u 67.godini života

Objavljeno: 08:16h

Kao bomba sinoć je odjeknula vest da je kreatorka mnogi estradnih hitova Marina Tucaković preminula.

Naime, Marina je bila pre nekoliko dana u lošem stanju i infekcijom koronavirusom prebačena na odeljenje intezivne nege KBC "Dragiša Mišović". Uz silne napore lekara da preživi i njenu volju za životom pored karcinoma sa kojim se borila godinama, juče nije izdržala i napustila je ovaj svet.

Poznata kao neko ko je od mnogih pevača napravio zvezde svojim pesmama koje su sve do jedne bile hitovi, malo ko zna da je upravo to uradila i sa Oliverom Dragojevićem.

Marina Tucaković
foto: Printscreen/K1

Marina je pre tri meseca gostujući u jednoj emisiji na televiziji K1 otkrila kako je za vreme rata u Bosni i Hrvatskoj napisala legendarne stihove pesme "Podsetime šta to beše ljubav" koju je na Splitskom festivalu otpevao Dragojević i proslavio.

Poznat je kao pevač i tesktopisac koji do smrti nije želeo da peva u Srbiji i otvoreno je pričao o tome.

Oliver Dragojević
foto: Printscreen/ YouTube

Marina je tada ispričala da Oliver nije tražio lično pesmu od nje ali su ljudi sa kojima je tada sarađivali pesmu "Podsetime šta to beše ljubav" dali njemu da otpeva.

- On nije narućio tu pesmu to je bilo za Splitki festival i Tonči Huljić sa direktorom festivala tražio je pesmu od mene i Fute. Mi smo tu pesmu ponudili njima i Oliver je tu pesmu otpevao sa uživanjem. Za njega sam takođe napisala i "Sve što je lepo ima kraj" koja je bila pisana za "Nacionalnu klasu" - rekla je tada Marina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.