OVO JE BIO JEDINI TEKST KOJI JE MARINA NAPISALA ZA NJEGA! Mladi pevač nakon susreta sa njom video da je nešto MUČI!
Foto: Prinstcreen

POTRESNO

OVO JE BIO JEDINI TEKST KOJI JE MARINA NAPISALA ZA NJEGA! Mladi pevač nakon susreta sa njom video da je nešto MUČI!

I njega je rastužila njena smrt

Objavljeno:

Među poslednjim pesmama koje je Marina Tucaković potpisala kao autor je pesma "Ničiji sin", koji je snimio mladi pevač Menil Velioski.

Menil Velioski
foto: Privatna arhiva

.Kontaktirali smo mladog pevača i želeli smo od njega da čujemo po čemu će pamtiti saradnju sa najuspešnijim tekstopiscem na ovim prostorima.

-To je bilo pre tri godine i Marina je tada bila sasvim pozitivna. Mada je bila dosta mršava i bilo je jasno da je nešto muči. Ja sam bio kod nje kući sa mojim prijateljm Aleksandrom Kobcem i tada smo se i upoznali - otkrio je Menil za Espreso.

Marina Tucaković
foto: Print Screen Youtube

- Ja sam uvek prema Marini imao poseban respekt i bio sam dosta uzbuđen i oduševljen njenim stavom i što će mi pisati ona tekst za novu pesmu, što je činilo ponosnim i srećnim, iako je to nažalost bio jedini njen tekst koji je napisala za mene. Ja tu pesmu posebno volim i Marina ostaje zauvek u mom sećanju kao neko ko je ostavio veliki trag na estradnoj sceni. Ona je bila dama u pravom smislu te teči - rekao je Menil za naš sajt na kraju razgovora.

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.