"UPRAVO MEJE ZVAO OTAC..." Oglasio se SIN Marine Tucaković, JEDAN ZNAK JE ODAO NJEGOVU BOL!
Marina Tucaković, Foto: Printscreen

tužno

"UPRAVO MEJE ZVAO OTAC..." Oglasio se SIN Marine Tucaković, JEDAN ZNAK JE ODAO NJEGOVU BOL!

Podsetimo, Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“

Objavljeno: 23:54h

Muzički tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godine.

- Tačno je. Upravo me je zvao otac. Moja majka je preminula. Hvala svima koji su slali dobre misli i koji su bili uz nas - rekao je Milan Radulović i dodaje da je sigurno da Marina neće biti sahranjena u Aleji velikana.

Podsetimo, Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

laća r, Milan Laća Radulović
foto: Printscreen Instagram

On je i na svom Instagram profilu postavio crnu sliku.

Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.