A posle Goge i Bubamara u vezi sa klincem: Ovo je 13 godina mlađi košarkaš koji je smuvao Daru! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

šok šokova

A posle Goge i Bubamara u vezi sa klincem: Ovo je 13 godina mlađi košarkaš koji je smuvao Daru! (FOTO)

Pevačica Dara Bubamara je ponovo zaljubljena i uživa u vezi sa znatno mlađim sportistom!
Objavljeno: 11:03h

- Dara i Duško su se upoznali u Novom Sadu, gde oboje žive. Varnice su sevnule na prvi pogled. Upoznali su ih zajednički prijatelji na jednom porodičnom slavlju. On je odmah počeo da je zavodi i obasipa pažnjom a izgleda da je njegova upornost urodila plodom. Dari se odmah dopao jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit - rekao je izvor blizak pevačici.

On je dodao i da je par izuzetno srećan kao i da se uopšte ne razdvajaju.

- Oni se ne razdvajaju i oboje su srećni, a on je drži kao malo vode na dlanu. Dara bukvalno blista i uvek je nasmejana a čak je i najbliže prijatelje upoznala sa novim izabranikom. Svi su bili oduševljeni kakav su par, iako je među njima velika razlika u godinama. Darina energija može da parira svačijoj, a on je vrlo lepo prihvatio sve njene vrline i mane. Svojoj prijateljici se pohvalila da se nikada nije osećala ovako i da misli da će veza sa Duškom potrajati - kaže izvor.

Dara se još uvek nije oglasila povodom ovih navoda, pa se može pomisliti da je pevačica nakon neuspelog braka odlučila da ćuti o novoj romansi.

Podsetimo, Dara se razvela od supruga Milana Kesića pre više od godinu dana, ali je sa njim ostala u korektnim odnosima.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.