REKLA JE "NE DOLAZI U OBZIR", A ONDA SU PROVELI ZAJEDNO 39 GODINA! Ovo je bila LEPA ŽENA Minje Subote! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

POTRESNO

REKLA JE "NE DOLAZI U OBZIR", A ONDA SU PROVELI ZAJEDNO 39 GODINA! Ovo je bila LEPA ŽENA Minje Subote! (FOTO)

Osvojila njegovo srce

Objavljeno: 09:34h

Popularni kompozitor i TV autor Minja Subota i Branka Jeremić Subota ,nekadašnja glavna urednica “Bazara” i novinarka upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

- Jednog dana mi je koleginica rekla da se dopadam jednom neoženjenom muškarcu koji bi želeo da me upoznao. Kada mi je otkrila da je to Minja, bila sam zgranuta, jer on nije bio moj tip muškarca. Rekla sam joj da ne dolazi u obzir! Međutim, nakon mesec dana, nas dve smo izašle na kafu i baš tada se pojavio Minja. Odmah me je pozvao na večeru, ali ja sam ga kao i svaka dama - odbila. Odbijala sam uporno te večeri, mesecima, da bi u jednom trenutku pristala i tako je sve krenulo. Sećam se da smo februara krenuli da se tajno zabavljamo da ne bi saznali moji roditelji, koji su smatrali da on nije moj svet - započinje ljubavnu priču Branka, dodajući da su ipak osećanja prevagnula i da su se venčali 1979. godine i to 8. novembra na Minjin rođendana.

Branka Jeremić Subota, Minja Subota
foto: Damir Dervišagić

- Branki je možda tada izgledalo da sam deo estrade, a to nju nije zanimalo. Međutim, ja sam bio uporan i uspeo sam - kroz smeh priča voditelj čuvenog “Muzičkog tobogana”.

Danas se malo ko može pohvaliti da je više od tri decenije u braku. Branka kaže da je jedan od recepata i taj da žena uvek mora da bude žena.

- Ne može da se izvlači tipa “nalakirala sam nokte, pa ne mogu da operem sudove ili skuvam ručak ili obrišem prašinu”. Kao domaćica sam uvek dobro funkcionisala i ništa mi nije bilo teško da uradim. Kada sam se udala, ništa nisam znala da skuvam. Međutim, sve sam naučila i danas svakodnevno kuvam i uživam u tome.

Branka kaže i da su on i Minja u suštini jako slični i okrenuti umetnosti.

- Dopunjujemo se u svemu. Naši životni normativi su uvek bili obrazovanje i stalno ulaganje u sina i u nas. Tako smo učili i našeg Miloša.

Oboje kažu da kada su pre 35 godina dobili sina on je postao centar njihovog svet.

Branka je preminula u decebru 2018. godine, a Minja joj se danas pridruzio.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.