POSLEDNJI DANI ŽIVOTA ČUVENOG GLUMCA SU KO IZ HORORA!Žena ga držala u fekalijama kao zatvorenika,šamarala i grebala
Foto: Printscreen/ YouTube/ oliveira1983

niste znali!

POSLEDNJI DANI ŽIVOTA ČUVENOG GLUMCA SU KO IZ HORORA!Žena ga držala u fekalijama kao zatvorenika,šamarala i grebala

Upisao se u red najuspešnijih glumaca, a supruga mu je zagorčala poslednje dane.

Objavljeno:

Mnogi od nas proslavljenog glumca Patrika Svejza, zvezdu filma "Prljavi ples" pamte kao jednog od najvećih zavodnika osamdesetih godina, a poznato je da se sjajno snalazio glumeći u romantičnim filmovima, ali i u akcionim gde je trebala da se pokaže snaga.

Patirk Svejzi je rođen 18. avgusta 1952. godine u Hjustonu, a preminuo je 2009. godine od posledica raka gušterače. Imao je 57 godina i, čini se, ljubav celog sveta.

Od malena razvio je ljubav prema baletu, a plesom se bavio sve dok prilikom jednog nastupa nije povredio koleno i morao na operaciju. 1976. godine Patrik je shvatio da više neće moći da gradi karijeru u plesu i rešio je da postane glumac.

Patrik Svejzi
foto: Printscreen/ YouTube/ oliveira1983

Prvu istaknutiju ulogu dobio je 1987. godine kada je dobio odigrao Džona Kastla u kultnom američkom muzičkom filmu "Prljavi ples". 1994. godine zapao je u krizu kada mu se sestra ubila, te se odao alkoholu, nakon čega je nekoliko puta išao na rehabilitaciju, ali se i vraćao poroku.

Dijagnozu je dugo krio od svih dok on i supruga ne vide kako će se sa time boriti. Međutim, mediji su došli do tih informacija i objavili da mu je ostalo navodno samo par nedelja života.

Tek nakon Patrikove smrti, saznali su se grozni detalji i to kako je živeo pred kraj borbe sa opakom bolešću. Patrikovi prijatelji tada su medijima rekli da ga je supruga držala poput zatvorenika na ranču i da je branila bilo kome da dođe u posetu.

"Zanemarivala ga je čim bi im Patrikov mlađi brat Don okrenuo leđa. Satima ne bi bila kod kuće, a kada bi Don došao, zatekao bi Patrika u fekalijama i urinu. Ako bi se Patrik i Lisa posvađali, šamarala ga je i grebala", izneli su njegovi prijatelji uz tvrdnje da je ona navodno varala Patrika, ali i da veza i pre Patrikove smrti nije funkcionisala jer je navodno Lisa pokušavala da nametne potpuni kontrolu Patriku.

Pisalo se i da ga je Lisa dovela do to ga da ima samo 40 kila, kao i da je čak branila njegovoj majici i prijateljima da ga posete.

Patrikovu porodicu povredilo je i naljutilo i to što je Lisa rasprodala njegove suvenire sa filmskih setova, uključujući i kožnu jaknu iz "Prljavog plesa". Patrikova rođaka Danijela Svejz tada je pokrenula peticiju kako bi zadržala nešto od tih porodičnih dragocenosti.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.