KARLEUŠA SE JAVNO ZAHVALILA MINISTRU ZBOG BRZE REAKCIJE: Na STOTINE domaćih životinja NIJE IMALO VODU!
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen

reagovali su!

KARLEUŠA SE JAVNO ZAHVALILA MINISTRU ZBOG BRZE REAKCIJE: Na STOTINE domaćih životinja NIJE IMALO VODU!

Karleuša javno poslala poruku ministru Nedimoviću

Objavljeno:

Jelena Karleuša javno je apelovala tokom jučerašnjeg dana, 15. septembra, da neko hitno pomogne ugroženim životinjama na Suvoj planini, nakon što je dobila fotografije na kojima se vidi da oko 1.000 njih nema vodu.

- Hitno! Preko 800 krava i 200 konja nema vodu na Suvoj planini. Na slici vidite kravu koja je na kolenima kako bi dohvatila vodu koju su dobri ljudi sipali iz balona! Spelujem i molim nadležne, molim dobre i sposobne ljude iz tog kraja da hitno reaguju! - objavila je pop zvezda na Instagram storiju.

Dan kasnije, Jelena se povodom iste teme ponovo javno obratila, sa obaveštenjem da je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović reagovao.

Karleušin stori
foto: Instagram printscreen

Kako je istakla, taj potez ju je prilično dotakao.

- Hvala ministru poljoprivrede na brzoj reakciji. Stvarno sam ganuta da neko iz vlasti pokazuje empatiju prema životinjama (ovom čoveku nije prvi put da pomaže i reaguje) - počela je Jelena.

- Na slici su cisterne sa vodom za stotine krava i konja, nesrećne životinje koje su danima umirale od žeđi. Ovo je samo privremeno rešenje, ali je ipak neko reagovao, podigao slušalicu i du** i učinio nešto da pomogne! To je u današnje vreme tako retko. Hvala u ime namučenih živih bića koja nam toliko pružaju, a zauzvrat traže samo malo vode... - dodala je.

Karleušin stori
foto: Instagram printscreen

Nedimović potvrdio da je problem rešen

Krdu od 1.000 krava i konja pretilo je umiranje od žeđi jer je proteklog vikenda presušio jedini izvor, Rakoš. Ministarstvo je obezbedilo vodu za 800 krava i 200 konja, potvrdio je ministar Branislav Nedimović.

Postoji mogućnost da donirate za vodu životinjama preko Udruženja govedara Zaplanja koje samoinicijativno pokušava da doturi cisterne vode.

Broj računa je: 165-0007007409308-24.

Branislav Nedimović
foto: Printscreen/Kurir TV

Podsetimo, na Suvoj planini dešavala se prava prirodna katastrofa zbog koje bi "kamen zaplakao", pa su stočari apelovali na sve nadležne organe, ali i ljude dobre volje da im hitno pomognu da obezbede vodu za već iscrpljene životinje.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!
10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media