SEVERINA POSLE 17 GODINA UPUTILA JAVNO IZVINJENJE PORODICI PARTNERA SA JAHTE: Snimak za odrasle ju je SKUPO KOŠTAO!
Severina Vučković, Foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal

OTVORILA DUŠU...

SEVERINA POSLE 17 GODINA UPUTILA JAVNO IZVINJENJE PORODICI PARTNERA SA JAHTE: Snimak za odrasle ju je SKUPO KOŠTAO!

Severina posle 17 godina uputila izvinjenje porodici partnera sa jahte

Objavljeno:

Pevačica Severina Vučković koja se već duže vreme bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, opisala je do detalja kako izgleda njena pravna bitka sa Milanom Popovićem.

Severina
foto: Instagram printscreen

U ispovesti koju je dala hrvatskim medijima Severina se takođe dotakla teme "privatan snimak", koja je prati tokom karijere, a zbog koje je, kako tvrdi, svesna da je povredila neke ljude.

Ipak, ne misli da bilo kome, osim osobama koje je sada prvi put spomenula, duguje bilo kakvo izvinjenje.

- Želim da poručim mladim devojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila, i želim da im se izvinim. To su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja moram izviniti - izjavila je Severina za H-alter i otkrila kako želi da upravo ona bude ta koja će sa sinom podeliti svoje greške iz mladosti:

- Iznenađujuće je da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te dece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživeti moj sin koji u to vreme nije bio ni rođen. Svesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jeste sama zločin - istakla je Vučkovićeva.

Severina
foto: Instagram printscreen

Podsećanja radi, privatni snimak Severine Vučković i Milana Lučića isplivao je u javnost 2004. godine.

Zbog skandala koji je potresao region, pevačica se povukla iz javnosti neko vreme, a neretko je izjavljivala da je ta afera toliko pogodila da je tražila pomoć psihologa.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.