"ONA JE IMALA 15, ON 16"! MALO KO ZNA OVAJ DETALJ IZ PROŠLOSTI CECE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA!
Foto: Zorana Jevtić

opa!

"ONA JE IMALA 15, ON 16"! MALO KO ZNA OVAJ DETALJ IZ PROŠLOSTI CECE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA!

Tek sada otkriveno!

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno postala član žirija muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda", te se u poslednjem intervjuu osvrnula na doba kada su neki drugi ljudi sudili o tome da li je dovoljno talentovana ili ne na nadmetanjima sličnog tipa.

- Jako mlada sam počela da se takmičim na tim takmičenjima pevača-amatera. Tu sam, na primer, srela Batu Zdravkovića, mog kolegu, kao deca smo se upoznali. Ja sam imala osam, a on devet godina - ispričala je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Željko Joksimović
foto: Filip Plavčić

- Onda sam srela Joksimovića (prim.aut. Željka) na jednom od takmičenja, ali on je bio na takmičenju za harmoniku na Prvoj harmonici u Soko Banji. Tada je to bilo ogromno takmičenje, u doba stare Jugoslavije. Ja sam tada imala 14, a on 15 godina. Još tada smo se Joksimović i ja upoznali.

- Ima to neke lepe strane i prednosti. Divna su to iskustva, ogromna iskustva. Svako novo takmičenje mi je davalo novu dozu samopouzdanja - dodala je Ceca uz osmeh.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Ražnatovićeva na sebe preuzuma ulogu člana žirija, budući da je godinama unazad sedela u taboru "Pinkovih zvezda" gde je, između ostalog, među prvima primetila talenat Slobe Radanovića, koji joj je čak i bio gost na jednom od koncerata, pre nego što se nametnuo kao jedan od vodećih pevača mlađe generacije.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.