LOŠ MOMAK HOLIVUDA! Zbog droge i alkohola doživeo je sunovrat karijere, PROSTITUKA GA JE ZARAZILA HIV-om!
Foto: Printscreen Youtube

uništio se!

LOŠ MOMAK HOLIVUDA! Zbog droge i alkohola doživeo je sunovrat karijere, PROSTITUKA GA JE ZARAZILA HIV-om!

Jedno vreme je bio najplaćeniji glumac, a slučajno je upucao verenicu u ruku.

Objavljeno:

Slavnog američkog glumca Čarlija Šina gledali smo u brojnim ostvarenjima, a uloga koja mu je obezbedila status zvezde jeste Čarlijia Kraforda u seriji "Spin City".

Uloga Čarlija Harpera, brata Alana Harpera i strica Džejkoba u sitkomu "Dva i pol muškarca" bila je prekretnica u njegovoj karijeri. Zaradio je nekoliko nominacija za Zlatni globus i Emi, a u vreme snimanja hit serije od 2003. do 2011. godine, Šin je bio najplaćeniji glumac, zarađujući 1,8 milijuna dolara po epizodi.

Nakon što se saznalo da je alkoholičar njenog privatni život dospeo je na naslovne strane, a droga mu je dodatno uništila život. Postojali su i navodi o porodičnom nasilju, zbog čega su CBS i Warner Bros raskinuli ugovor s njim.

Pre šest godina javno je otkrio da je HIV pozitivan, a bolest mu je dijagnostikovana četiri godine ranije. Navodno je spavao s više od 5.000 žena, a jedna od njih ga je i tužila jer joj je prećutao da je zaražen. HIV-om ga je zarazila transseksualna prostitutka.

Svoje stanje lečio je trostrukim koktelom lekova, pa je izjavio da je nemoguće da je zarazio nekog od svojih partnera. Tvrdio je da je svim partnerkama unapred rekao da je HIV pozitivan, a navodno je iznuđivačima platio 10 miliona dolara kako u medije ne bi pustili tu informaciju.

Ženio se tri puta, a danas ima petero dece - ćerku Kasandru dobio je s Paulom Profit, kćeri Sam i Lolu dobio je s Deniz Ričards, a sinove, blizance Maksa i Boba s Bruk Muler od koje se razveo nakon dve i po godine braka.

Inače, upravo je Sam Šin nedavno optužila majku Denise i očuha Arona da su je zlostavljali.

Godine 1990. Šin je slučajno pucao vferenici Leli Preston u ruku. Nedugo nakon toga su se razišli.

Davne 1986. godine tada 19-godišnji glumac navodno je silovao 13-ogodišnjeg dečaka na filmskom setu. Slučaj je rešen 2018. godine, dečakova majka identifikovala drugog glumca kao silovatelja njenog sina.

Ipak 2020. godine glumac Kori Feldmen ponovio je u svom dokumentarcu tvrdnju da je Šin tada silovao dečaka. Šin je putem svog menadžera opovrgnuo optužbe nazivajući ih "bolesnim, iskrivljenim i čudnim".

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.