KATARINA GRUJIĆ ZAKUCALA CEO INSTAGRAM: Bez skrivanja pokazala TRUDNIČKI stomak!
Foto: Instagram

foto dana

KATARINA GRUJIĆ ZAKUCALA CEO INSTAGRAM: Bez skrivanja pokazala TRUDNIČKI stomak!

Katarina do sada nije želela da govori o trudnoći, a sada je na svom Instagram profilu objavila svoju prvu fotografiju sa trudničkim stomakom uz emotivnu poruku koja je mnoge raznežila

Objavljeno: 18:51h

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se tajno u najužem krugu porodice i prijatelja, daleko od očiju javnosti i medija, a Katarina je sada prvi put progovorila o trudnoć i konačno pokazala svoj trudnički stomak.

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se 30.avgusta u Čeneju, a nedavno su potvrdili da čekaju prinovu, te da je pevačica u šestom mesecu trudnoće i da čekaju devojčicu kojoj će dati ime Katja.

Katarina do sada nije želela da govori o trudnoći, a sada je na svom Instagram profilu objavila svoju prvu fotografiju sa trudničkim stomakom uz emotivnu poruku koja je mnoge raznežila.

– Najlepši trenutak u životu za mene je onaj kada sam podelila sa voljenom osobom da jedno malo biće, mešavina nas dvoje dolazi na svet! Ta sreća i osećaj se ne može opisati! Za mene, počinje neki novi život, lepši, ispunjeniji, odgovorniji, srećniji! Jedva te čekamo princezo naša – napisala je pevačica.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.