SVI SMO OBOŽAVALI ČUVENU SRPSKU GLUMICU KOJA JE KRILA DA IMA TUMOR: Poslednje pojavljivanje SLAMA SRCA!
Foto: Printscreen

VIDEO

SVI SMO OBOŽAVALI ČUVENU SRPSKU GLUMICU KOJA JE KRILA DA IMA TUMOR: Poslednje pojavljivanje SLAMA SRCA!

Lekari nisu imali dobre prognoze, ali je ubrzo usledila operacija i borba za život

Objavljeno:
  • 31

Popularni film “Ljubavni život Budimira Trajkovića” mnogi obožavaju, a prelepu plavokosu Mirjanu u koju je Budimir bio ludo zaljubljen, igrala je glumica Marina Nemet.

Marina je tada imala samo 17 godina i svi su joj predviđali sjajnu karijeru. Kako je i sama svojevremeno priznala, kada je dobila taj scenario u ruke, mislila je da će gluma biti samo prolazna avantura. Ipak, sudbina je htela da na tom pozivu ostane do kraja života.

Zbog njenog talenta i lepote angažovali su je na mnogim projektima, a onda se u jednom trenutku život nemilosrdno poigrao sa njom.

Naime, sredinom 2010. godine je slučajno, na rutinskom pregledu, saznala da boluje od zloćudnog tumora. Lekari nisu imali dobre prognoze, ali je ubrzo usledila operacija i borba za život. Kroz sve ovo Marina je prolazila u tajnosti, ne želeći da se o njenoj bolesti preterano priča.

Ipak, vest o glumičinoj bolesti pročula se kada su lekari njenoj porodici saopštili da je Nemetova legla u bolničku postelju. Karcinom dojke prouzrokovao je jake glavobolje, što je za rezultat imalo slabost, mučnine i jake bljeskove ispred očiju. Tada se lekarima javila za pomoć.

Nakon što je napustila bolnicu, njene koleginice iz pozorišta odigrale su predstavu “Tartuffe” i sav novac od prodaje karata dale su joj za lečenje. Ona je došla na predstavu kako bi se zahvalila koleginicama za taj čin i to je ujedno i bilo njeno poslednje pojavljivanje u javnosti. Bitku sa karcinomom izgubila je u 50. godini života, 11. decembra 2010. godine.

Nakon velike uloge koju je imala u filmu “Ljubavni život Budimira Trajkovića”, Marina je napravila veliku pauzu u karijeri i nije glumila više od 10 godina. Onda se, ipak, sa skoro 30 godina vratila glumi.

Kada su je jednom prilikom novinari upitali da li je zadovoljna ulogama koje je dobijala, iskreno je rekla da nije.

– Nisam. Kada je film u pitanju, ja se ne zadovoljavam da igram samo žene – objekte. Želim da tumačim kompletne osobe, ženske likove. Likove koji po svojoj koncepciji idu u dubinu. Žena se na našem filmu većinom iskorišćava kao objekat. Nema pravih ženskih likova – rekla je ona svojevremeno.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!
10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Objetkiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media