Slavica u potpunoj izolaciji posle porođaja! Čak i mužu zabranjeno da je vidi! (FOTO)
Foto: Printskrin / Instagram / cukterasslavica

NEMA POSETA!

Slavica u potpunoj izolaciji posle porođaja! Čak i mužu zabranjeno da je vidi! (FOTO)

Niko ne sme da poseti popularnu pevačicu, pa čak ni Vlada!
Objavljeno: 09:48h

Zbog potrebe za potpuno sterilnim uslovima kako bi se sprečili eventualni virusi i zaraze, bolnica je donela odluku da su sve posete na odeljenju na kojem Slavica leži strogo zabranjene pa tako njen Vlada još nije uspeo da je vidi - objasnio je izvor blizak pevačici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona će u bolnici ostati minimum četiri dana jer joj je potreban oporavak.

Anastasija postaje Tasona: Cecina ćerka ode u pevačice! Da li će nadmašiti mamu? (FOTO)

"Slavica je trenutno dobro. Sve je prošlo u najboljem redu, ali pošto se nije porodila prirodnim putem već je išla na carski rez, ona je trenutno na izmeštenom odeljenju i mora strogo da miruje", otkriva izvor.

Slavica, koja se porodila u četvrtak, ubrzo potom se oglasila putem Instagram profila gde je uz fotografiju roze ruže napisala i status kojim je dala do znanja da je sa njom i bebom sve u redu.

Ipak, nije otkrivala nijedan drugi detalj.

"Iako bi volela da uzme bebu i istog trenutka sa njom ode kući gde je čeka njen Vlada, ona sada mora da se odmori. Nije ni sama svesna toga, jer je i dalje drži adrenalin, a inače je po prirodi takva da retko kuka, retko se žali generalno, a pored toga bila i jedna od zahvalnijih trudnica. Nije bila zahtevna i Vladi je sa njom stvarno bilo lako, iako je sve vreme bio uz nju", kaže izvor.

Kako se Slavica i njen verenik, bivši golman Vlada Avramov, u javnosti nikada ne pojavljuju zajedno, ranije se spekulisalo o tome da su i uprkos prinovi koja je tada bila na putu rešili da se rastanu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.