BILA MU JE I OTAC I MAJKA: Ovo je sin glumice Milice Milše - rodila ga dok je još bila STUDENT! (FOTO)
Milica Milša, Foto: Printscreen Youtube

niste znali!

BILA MU JE I OTAC I MAJKA: Ovo je sin glumice Milice Milše - rodila ga dok je još bila STUDENT! (FOTO)

Rodila ga je na studijama

Objavljeno:

Junakinja serije “Igra sudbine”, Milica Milša, tumači ulogu Ade Kanački i u ovom TV ostvarenju ima dva sina, Luku i Aleksu, a malo ko zna da se popularna glumica tokom studija ostvarila u ulozi roditelja.

Milica Milša
foto: printscreen

Sina Antonija Isakovića rodila je na četvrtoj godini studija, kada je ostala samohrana majka.

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca – rekla je Milica 2017. godine u intervjuu za "Story".

Ove godine su proslavili 21. godišnjicu braka, a za svog supruga često u medijima kaže da je njena prva, jedina i prava ljubav za sva vremena. Žarko je lako prihvatio ulogu oca njenom sinu Antoniju, kojeg i dan-danas bezuslovno voli.

Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović trenutno rade na istom projektu, u seriji "Igra sudbine", čiji je on i reditelj.

Sinu je bila i otac i majka, sve dok nije upoznala ljubav svog života - dramaturga Žarka Jokanovića, a o svom partneru iz mladosti nikad nije želela da kaže ni reč.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.