SLAVICA ĆUKTERAŠ SIMULIRA ORALNI S*X? Isplivao SRAMNI SNIMAK: Samo jezik i glava rade, javnost ZGROŽENA! ŠOK (FOTO)
Foto: © ATA Images

šok

SLAVICA ĆUKTERAŠ SIMULIRA ORALNI S*X? Isplivao SRAMNI SNIMAK: Samo jezik i glava rade, javnost ZGROŽENA! ŠOK (FOTO)

Pevačica pokazala šta ume sa jezikom, zabeležila kamerom i obavila, digla se velika prašina.

Objavljeno:

Pevačica Slavića Ćukteraš, tvrde određeni mediji, daje loš primer omladini, jer je na društvenoj mreži Tikotok simulirala oralni sex.

Društvena mreža TikTok uzela je maha kada je reč o morbidnim, blamantnim i sramnim klipovima, a sada izgleda da se ta strast za ovim vidom zabave razvila i kod naših estradnjaka, među kojima se našla i pevačica Slavica Čukteraš.

Slavica Ćukteraš
foto: Tviter

Pevačica Slavića Ćukteraš je već naširoko poznata da je izuzetno aktivna na društvenoj mreži TikTok, te da vrlo često oponaša neke scene iz kultnih serija i filmova, ali ovaj put zaprepastila je sve zbog trenda koji je ,,ispoštovala".

Naime, radi se o trendu koji je zastupljen u celom svetu, koji je Slavica izgleda pogrešno shvatila, pa se zanela tokom snimanja i oponašala scene iz filmova za odrasle. U komentarima su svi bili negativno iznenađeni Slavičinom promenom i snimkom, na kom je simulirala oralni odnos sa rukama i jezikom.

U komentarima su joj se ljudi podsmevali, prozivali, ali na sve to pevačica je ostala imuna, a video snimak joj je postao izuzetno viralan. ,,Šta kog k**ca Slavice?" ,,Ako iskopam sebi oči, da li ću zaboraviti ovo?" bili smo samo neki od komentara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.