SLAVLJE KAO IZ BAJKE, DA SE PAMTI DO KRAJA ŽIVOTA! Boki Lexington napravio ČAROLIJU za svoju ćerku! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

PRELEPO

SLAVLJE KAO IZ BAJKE, DA SE PAMTI DO KRAJA ŽIVOTA! Boki Lexington napravio ČAROLIJU za svoju ćerku! (FOTO)

Porodica će zauvek pamtiti ovaj prelepi dan

Objavljeno:

Ćerka Bojana Vaskovića I pevačeve supruge Aleksandre veliki je razlog za njihovu sreću. Naime, preslatka Anđelina, sada već velika devojčica, 8. septembra, proslavila je svoj 6. rođendan.

U čitavu organizaciju bilo je uloženo mnogo truda, što smo imali prilike da vidimo na Aleksandrinom “Instagramu”. Rođendanska dekoracija bila je kao iz bajke, a tema “potraga za blagom” oduševila je kako slavljenicu, tako i sve prisutne mališane.

Pored prelepih porodičnih fotografija, ponosna mama podelila je emotivnu čestitku upućenu njihovoj šestogodišnjoj princezi.

- Moja princeza je napunila 6 godina, a nismo se ni okrenuli. Ponosni smo u kakvu devojčicu je izrasla, a kao juče da smo bili sa one druge strane inkubatora. Naš borac sa osmehom, najbolja ćerka, unuka i najbolja seka svom bati, moja prva najveća ljubav, svaki put kad te vidim pomislim koliko je Bog veliki i zahvalna sam mu što nam te je sačuvao. Vole te tata, mama i bata najviše na svetu.

Ćerka Bojana Vaskovića zauvek će pamtiti ovaj dan, kao i njeni roditelji koji su učinili sve da ga učine lepšim I boljim.

Podsetimo, pored ćerke Anđeline, Bojan I Aleksandra roditelji su sina Mihajla.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.