Jelena Đoković se pojavila na US Open -u i postala glavna tema svetske javnosti: NE PRESTAJE DA SE PRIČA!
Foto: Printscreen

op!

Jelena Đoković se pojavila na US Open -u i postala glavna tema svetske javnosti: NE PRESTAJE DA SE PRIČA!

Niko se nije nadao takvom gestu!

Objavljeno: 11:03h

Jelena Đoković na US Open-u bodri supruga Novaka. Ležerna, povučena i smerna, kakva je inače, ovoga puta privukla je veliku pažnju na tribinama i postala glavna tema svetskih medija.

Naime, osim što posvećeno bodri Noleta, Jelena je ovog puta jednim gestom oduševila svetsku javnost. Tokom meča koji je Novak igrao protiv Matea Beretinija, Jelena se našla sa jednom Novakovom obožavateljkom i obradovala je malim znakom pažnje.

Jelena Đoković
foto: printscreen/twitter/petexiao1

Kratko druženje sa suprugom prvog reketa sveta ovoj devojci je mnogo značilo, a ljubazna kao uvek, Jelena joj se obratila i putem svog "Twitter" naloga.

- Draga, bilo mi je mnogo lepo što smo se upoznale danas, hvala ti na prelepom i pažljivom poklonu. Nadam se da ćemo se uskoro videti ponovo - napisala je ona, a onda joj je Novakova obožavateljka odgovorila dirljivim rečima:

- Draga Jelena, rasplakaćeš me. Hvala ti puno na majici. Dojurili ste doslovno kao član porodice! Vaša ljubaznost i pažnja su neverovatni! Osetila sam toliko ljubavi i topline od tebe - napisala je Padma, a o njenim rečima govorio je ceo "Twitter" hvaleći Novakovu suprugu, koja je tokom meča na "Artur Eš" stadionu zasenila čak i učesnike.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.