ĐULE VAN GOG IMA PRELEPU SUPRUGU KOJU JAVNOST NIJE IMALA PRILIKE DA UPOZNA, SVE DO SAD! Četvrt veka U LJUBAVI!
Foto: youtubescreen

divno!

ĐULE VAN GOG IMA PRELEPU SUPRUGU KOJU JAVNOST NIJE IMALA PRILIKE DA UPOZNA, SVE DO SAD! Četvrt veka U LJUBAVI!

E ovo je prava ljubav!

Objavljeno:

Supruga Zvonimira Đukića, publici poznatijeg kao Đule Van Gog, već četvrt veka ulepšava život poznatog muzičara, a domaća javnost nikada nije imala prilike da je upozna.

Julija je Đuleta osvojila još tokom školskih dana, a ljubav iz klupe prerasla je u brak dug četvrt veka.

Iako je u braku sa poznatim muzičarem, supruga Zvonimira Đukića odabrala je da živi život izvan javnog sveta, u čemu uspeva već čitavih dvadeset pet godina.

O Juliji i njihovom braku Đule ne govori često, poštujući njenu odluku da porodični život čuvaju samo za sebe. Ipak jednom prilikom o odnosu sa suprugom frontmen grupe Van Gogh ovako je govorio:

- Energija nam se prepoznala još onomad kada princeza nije bila uspešna u svojoj profesiji i mnogo pre nego li je letač postao javna ličnost. Kako je vreme odmicalo, ona je zasluženo postala kraljica. Danas živimo mirno, daleko od pogleda neupućenih, kao sav normalan svet, skriveni od naslovnih strana, povučeni u svoj mir, bogatiji za mnogobrojna prijateljstva, okruženi muzikom, u durskoj harmoniji i ritmu prebrze svakodnevice - rekao je tada on.

Ipak, na "Instagramu" postoji jedna fotografija na kojoj fanovi popularnog benda mogu videti i Juliju, ženu koja već četvrt veka važi za najveću ljubav Đuleta Van Gogha.

Đule Van Gog
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.