MALOLETNA JE SNIMILA VELIKI HIT I POSLE SU JE ZADESILE TRAGEDIJE! Svi su je ZABORAVILI, danas izgleda SAVRŠENO!
Foto: Printscreen

jača nego ikad!

MALOLETNA JE SNIMILA VELIKI HIT I POSLE SU JE ZADESILE TRAGEDIJE! Svi su je ZABORAVILI, danas izgleda SAVRŠENO!

Preživela silne padove!

Objavljeno:

Devedesetih godina prošlog veka jedan od hitova bila je numera "Bumbar" koju je otpevala tada maloletna Lina Božović.

Pesma je bila hit 1996. godine, a samo dve godine kasnije Lina se povukla sa scene. Razlog za to je porodična tragedija - Lina je imala samo 17 godina kada je ostala bez oca.

Lina Bimar
foto: Printscreen

"On je bio sve vreme uz mene, brinuo o mojoj karijeri. Posle očeve smrti sam bila šokirana tim što me je snašlo, ostala sam bez tog oslonca i odlučila sam da napravim pauzu. Kasnije više nisam ni imala želju da se vraćam pevanju", rekla je svojevremeno Lina.

Lina je prošle godine na Instagramu otkrila i detalje tragedija koje su je zadesile. Nakon što je zadobila povredu noge, Lina se oglasila na društvenoj mreži kako bi opisala komentare koje dobija od najbližih "jer je izigravala gimnastičarku" i povredila se, i tom prilikom otkrila da joj je otac izvršio samoubistvo.

"Sahranila sam oca u njegovoj 39-oj god kad sam tek napunila 16god(samoubistvo), majku u njenoj 50-oj (kancer), muža u njegovoj 42. godini (kancer). Najbitnije tri osobe u životu svake osobe nisam napuštala do poslednjeg daha. Na ovoj slici sam JA sa 39 punih god i gipsom na mojoj nozi. Pri tom sam i majka dvije tinejdžerke od 19 i 14 god".

Lina je u jednom intervjuu pre dve godine otkrila i da joj scena ne nedostaje, ali "da se rado odazove kada se organizuju tematske žurke s muzikom iz devedesetih".

Božovićeva se udala, ali je rano ostala i bez supruga. Sada je mama dve ćerke, Eme i Katarine, a sudeći po slikama na njenom Instagramu, izgleda bolje nego ikad.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.