"IMALA JE INTIMNE ODNOSE SA 3 OSOBE U KARANTINU'" Isplivali šokantni detalji Zadrugarke: Grupnjaci se ređali!
Foto: Ata images

šok

"IMALA JE INTIMNE ODNOSE SA 3 OSOBE U KARANTINU'" Isplivali šokantni detalji Zadrugarke: Grupnjaci se ređali!

Isplivali skandalozni detalji o kontroverznoj učesnici "Zadruge" i šta je radila pre ulaska u Belu kuću.

Objavljeno:

Rijaliti zvezda i fitnes trener, Ljuba Pantović, komentarisala je sve aktuelnosti iz ''Zadruge 5'', ali i otkrila šok detalje o Deniz Dejm - kontroverznoj učesnici koja je privukla veliku pažnju svojom pojavom.

Ljuba Pantović, Aleksandra Subotić
foto: Emilija Jovanović

- Zanima me kako se zove onaj gospodin koji se predstavlja kao žena. Zadnjica, noge, kukovi... To su sve proporcije jednog muškarca. Videla sam ga-je, lice bez šminke i suviše odaje. Rečeno mi je da je ta osoba imala intimne odnose sa tri osobe u karantinu. Ne bih da ulazim u privatnost, ali rečeno mi je da je da je Deniz imala grupnjake u karantinu - priča Pantovićeva u emisiji "Pitam za druga".

- Taj koji veruje u sve svoje projekcije, pa čak i poveruje, taj je genije. Meni je psihologija jača strana, ta osoba misli da svi znaju to što ona ne želi da se zna. To je podsvest koja radi, da je žensko, da je onlifans riba, ja sam žensko, pokazujem ženske atribute, to je ono nasilno, što u podsvtesti muči tu osobu i govori joj možda neko znanje što ti ne bi dala da znaš - rekla je Pantovićeva.

Deniz Dejm
foto: Youtube
00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.