ZBOG OVOGA SU DIDI J I JOVANA JEREMIĆ NA KRV I NOŽ! Nakon ove emisije EPILOG JE ZASTRAŠUJUĆ: Pale uvrede i pretnje!
Foto: Ana Paunković, ATA images

šok

ZBOG OVOGA SU DIDI J I JOVANA JEREMIĆ NA KRV I NOŽ! Nakon ove emisije EPILOG JE ZASTRAŠUJUĆ: Pale uvrede i pretnje!

Jeremićeva tvrdi da su strašne pretnje usledile posle emisije od strane pevačicinog muža.

Objavljeno:

Pevačica Dijana Janković poznatija kao Didi J, odgovorila je danas Jovani Jeremić na optužbe da joj je njen muž pretio nakon emisije u kojoj je svojevremeno gostovala, a ta emisija se sad uveliko deli na društvenim mrežama.

Didi, naime, nije bila zadovoljna tretmanom, pa je u jednom momentu rekla:

- A da ja dođem ipak neki drugi put?

Jovana je nastavila tada razgovor sa Jankovićevom, te joj je više puta upadala u reč, a kako je izgledalo gostovanje pogledajte u videu koji je u okviru teksta.

- Jovana mi je veoma simpatična i kako bih joj podigla rejting pristala sam da joj dođem u emisiju koju je ona vodila u tom periodu. Uz dužno poštovanje, mnogo sam se dvoumila da li da dođem zbog domaćina emisije. Pozadina njene izjave je usmerena ka meni, a ne ka mom suprugu koji je ne zna ko je voditeljka i nikada je nije upoznao niti ga ona zanima", odgovorila je pevačica danas.

Jovana je, podsetimo, u emisiji Ognjena Amidžića, rekla kako joj je pretio muž jedne pevačice koja je umislila da je zvezda.

- Neću reći ime i prezime, pa nek novinari sami otkriju, osloniću se na svoj intervju, to je jedna pevačica, koja je umislila zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji, a čiji mi je muž pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 minuta - izjavila je Jovana, a pojedini su odmah povezali da je u pitanju pevačica Dijana Janković, koja je poznata po svom luksuznom životu i koja je u braku sa znatno starijim i imućnim suprugom Danijelom.

Jovana Jeremić
foto: Ana Paunković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.