ŠOK! BRENDON IZVEO ZADRUGARKU DA TRAŽE SPONZORE ZA GRUDI: Ona tražila krvne grupe za PIJENJE KRVI! (VIDEO)
Foto: Instagram

napravio šou

ŠOK! BRENDON IZVEO ZADRUGARKU DA TRAŽE SPONZORE ZA GRUDI: Ona tražila krvne grupe za PIJENJE KRVI! (VIDEO)

Brendon i nakon izlaska iz rijalitija nastavlja da privlači veliku pažnju prisutnih gde god da se pojavi.

Objavljeno: 21:55h

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon, nedavno je otvorio svoj Jutjub kanal, u kom su prodefilovali i neki od njegovih bivši rijaliti cimera, a sada se našla i sadašnja učesnica Zadruge 5, Olja Ajnfalt poznatija kao Vampirica.

Naime, oni su izašli na glavnu ulicu Beograda, tačnije u Knez Mihailovu, i tada su se zajedno trudili da Vampirici nađu sponzora za grudi. Njima su tom prilikom neprestano prilazili fanovi, koji su želeli da se fotografišu sa njima, a oni su sve do kraja ispoštovali.

Brendon
foto: Youtube

Dok su šetali Beogradom, vidno raspoloženi, pričali su razne anegdote iz svog života, a Radonić je sve vreme pokušavao da izvuče neke nove informacije iz Oljinog života, a usput joj je dao i značajne savete pred ulazak u Zadrugu.

Brendon je istakao da mu je prvi put nakon sedam godina da šeta Knez Mihailovom, tako da je bilo itekako zanimljivo ispratiti kako se na kraju sve završilo.

Nakon toga, bivša rijaliti zvezda predstavila je i zgodnu plavušu, tačnije balerinu, do sada nepoznatu javnosti, a sve vreme su skakali dok su šetali i nisu skidali osmeh sa lica.

Brendon
foto: Youtube

Celu njihovu mini avanturu pogledajte u prilogu ispod.

(Espreso9


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.