KADA MIRKO I BOJANA ODU NA ODMOR, BAKA GOCA ĆE DA ČUVA MALOG ZORANA: U njihovom domu svako ima svoju ulogu!
Goca Božinovska, Foto: instagramscreen

porodična idila

KADA MIRKO I BOJANA ODU NA ODMOR, BAKA GOCA ĆE DA ČUVA MALOG ZORANA: U njihovom domu svako ima svoju ulogu!

Goca Božinovska dobila slobodno od sina i snajke

Objavljeno:

Pevačica Goca Božinovska pre skoro mesec dana postala je baka, kada su njen sin Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić postali roditelji dečaka, kojem su dali ime Zoran. Goca je sada za medije otkrila da je otišla na zasluženi odmor, a rekla je i kako se snalazi u ulozi bake.

Mirko Šijan
foto: Ana Paunković

- Otišla sam malo na odmor, evo me u Crnoj Gori. Ovo je baš pravi odmor, ništa radno, ne znam još koliko ću biti, ovde sam sa sestrom - kaže Goca i osvrće se na glasine koje su kružile da se ne slaže toliko dobro sa sinom i snajom:

- Izmišljali su ljudi šta njima odgovara, niko ne pita za istinu, a zapravo je sve super. Daleko bilo, ne znam odakle ljudima ideja da se svađamo. Svi se lepo slažemo, sve je dobro kući.

Pevačica je za kraj priznala da planira dobro da se odmori, kako bi u jednom trenutku mogla da odmeni sina i snajku. Naime, Goca je otkrila da Bojana i Mirko planiraju da odu na odmor kada mali Zoran ojača.

- Ja sada odmaram da bi posle oni mogli da odmaraju, posle će oni otići, ja ću da čuvam bebu i tako. Neće oni sada ići, tek kasnije kad beba ojača, on je sada još mali, sada imaju dvorište, imaju bazen, pa mogu da uživaju - zaključila je pevačica.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.