VOJAŽ SA KNEDLOM U GRLU PRIZNAO ŠTA NOSI SA SOBOM OD BRESKVICE: Priča o detinjstvu ledi krv u venama! (VIDEO)
Foto: Youtube

emotivno

VOJAŽ SA KNEDLOM U GRLU PRIZNAO ŠTA NOSI SA SOBOM OD BRESKVICE: Priča o detinjstvu ledi krv u venama! (VIDEO)

Reper iskreno progovorio o onome što ga tišti, otvorio dušu do detalja.

Objavljeno:

Jedan od najvecih repera u regionu Mihajlo Veruovic Vojaž bio je gost u emisiji Red Zone i ekskluzivno otkrio da jos uvek cuva uspomenu na svoju bivsu devojku Andjelu Ignjatovic Breskvicu. Naime, voditeljka Katarina Ristic ga je upitala sta se krije iza ogrlice sa cirkonima koju nosi veoma cesto, a on je bez ustrucavanja priznao sve.

- Ovo je ogrlica koju sam dobio od svoje bivse devojke Andjele. Ta ogrlica mi mnogo znaci, jer je obelezila period mog zivota kad sam bio srecan. Covek koji nema neko secanje je prazan. Nosim je samo iz tog razloga. - rekao je Vojaz.

Vojaž
foto: Youtube

Mihajlo se emotivno prisetio i perioda koji je na njega istao neizbrisiv trag. - Moje detinjstvo datira iz vremena kad je moj otac bio ranjen, tad smo morali da bezimo u Francusku. proziveo sam nesto sto se moglo videti samo na filmu. kad sam se vratio u Srbiju imao sam 8 godina, prosao sam pakao od zivota i trebalo mi je dosta vremena da se uklopim uz ljude. Morao sam da se okrecem iza sebe da vidim da li me neko prati. Drugari nisu razumeli te stvari i isao sam linijom manjeg otpora, zato sam bio crna ovca koja je stajala sa strane, bio sam odbacen iz drustva. - rekao je Vojaz.

O cemu je Mihajlo jos pricao, pogledajte u nastavku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.