SUPRUG JOJ JE OZBILJAN MACAN! Voditeljka dnevnika je želela da mu uništi posao, pa se UDALA POSLE GODINU DANA!
Foto: RTV Pink printscreen

opa!

SUPRUG JOJ JE OZBILJAN MACAN! Voditeljka dnevnika je želela da mu uništi posao, pa se UDALA POSLE GODINU DANA!

Voditeljka "Dnevnika" na "Pink" televiziji, Tanja Rađenović, oduvek je bila veoma otvorena kada je o anegdotama iz života reč. Kako o onim poslovnim, tako i o privatnim.

Objavljeno:

Tanja je žena koja je veoma uspešna na poslovnom planu, a u isto vreme neguje i skladan porodični život daleko van kamera.

Ipak, jedna anegdota prepričava se i dan danas, a reč je o tome kako je voditeljka upoznala muža.

Voditeljka je živela na Dorćolu, a postojala je mogućnost da se u zgradi otvori kafić, što ona nije želela. Vlasnik tog kafića bio je njen sadašnji muž.

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj “silikonskoj dolini” na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - rekla je za "Blic ženu" svojevremeno Tanja dodajući da se njihovo venčanje i danas prepričava kao jedna odlična zabava.

- To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć. Venčanje i veselje bilo je u hotelu “Palas”, a prvo smo se venčali u Sabornoj crkvi.

Petar i Tanja imaju dve devojčice kojima maksimalno posvećuju pažnju.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.