SELMA BAJRAMI ZA ESPRESO! I DANAS ŽIVI OD STARIH HITOVA! "Ja ne kopiram nikoga, uglavnom kopiraju mene"!
Foto: Privatna arhiva

espreso intervju!

SELMA BAJRAMI ZA ESPRESO! I DANAS ŽIVI OD STARIH HITOVA! "Ja ne kopiram nikoga, uglavnom kopiraju mene"!

Folk pevačica nema strah od konkurencije.

Objavljeno:

Popularna pevačica Selma Bajrami ima 41 godinu, ali i dalje za društvene mreže pozira izazovno i može komotno da stane na crtu mlađim koleginicama kada je izgled u pitanju. Mi smo je pitali da li se poredi sa mlađim pevačicama i da li ih gleda kao na konkurenciju.

– Ja se nikada ni sa kim ne takmičim, niti se upoređujem sa bilo kim. Ja ne kopiram nikoga. Uglavnom kopiraju mene. Možda to zvuči narisoidno, ali to je istina - rekla je Selma za Espreso.

Ona je poručila da bi volela da se vrate stara vremena kada se muzika više slušala, a manje gledala. Pesma Viki Miljković "Crno na belo" je hit ovog leta i bacila je u senku sve novije pesme. I drugi stari hitovi i Viki, ali i Selme i drugih njenih kolega publika sve više sluša nego modernije pesme.

Selma Bajrami
foto: Privatna arhiva

– Dobra pesma ostaje zauvek. Ja sam se uvek trudila da snimam pesme koje će da ostanu. Ne sećam se da sam ikada omanula sa nekom pesmom, ali dešavalo da se nekada da ulazim u taj svet moderne muzike i "autotune", ali ne snalazim se u tome. Najviše volim da radim sa starim saradnicima koji su mi napravili pesme od kojih i danas živim - rekla nam je Selma.

Bajrami nema mnogo razumevanja za ono što se danas nameće publici kada je muzika u pitanju, ali smatra da stare i dobre pesme uvek ostaju na vrhu.

– Stare pesme će se uvek slušati. I uvek će se pevati i vrteti u klubovima - rekla je Selma na kraju našeg razgovora.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.