IGORU NIJE PADALO NA PAMET DA POTPIŠE PAPIRE ZA RAZVOD? Hteo da se pomiri sa Severinom, ISPLIVALI ŠOK DETALJI!
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DRAGANA UDOVIČIĆ

VOLI JE JOŠ UVEK

IGORU NIJE PADALO NA PAMET DA POTPIŠE PAPIRE ZA RAZVOD? Hteo da se pomiri sa Severinom, ISPLIVALI ŠOK DETALJI!

Navodi se da je Kojić odugovlačio slučaj, isplivali novi detalji.

Objavljeno:

Severina i Igor Kojić nisu više u braku, ali tek sada u javnost izlaze šokantni detalji koji su obeležili period razvoda.

Igor navodno u početku nije hteo da potpiše sporazumni razvod, čak je išao na to da ga Severina tuži ne bi li navodno dobio na vremenu i pokušao da je ostavi uz sebe, međutim, Seve je bila uporna da se sve reši mirnim putem.

Severina
foto: Damir Dervišagić

- Igor se nadao pomirenju, pa je zato u početku malo zatezao i odbijao da potpiše papire, ali je Seve ipak našla način da ga umiri i ubedi da je tako najbolje za oboje - objašnjava Severinin prijatelj i dodaje:

- Znam da mu je rekla da u ime velike ljubavi koja je obeležila njihov brak nema potrebe da se prepucavaju i povlače po sudu. Podsetila ga je šta je ona sve prošla s bivšim i stavila mu do znanja da sve ono što su zajedno prošli ne zaslužuje skrnavljenje i prepucavanje. Zamolila ga je da joj ne staje na muku jer je mnogo propatila od kada ima probleme zbog starateljstva nad sinom i objasnila mu da mora da prihvati da je kraj, ali mu je i naglasila da će ga uvek nositi u srcu kao nekog ko je obeležio njen život na divan način. Igor je na kraju popustio i potpisao papire, on je zaista divan momak i ostao je do kraja uz nju - zaključio je Severinin prijatelj.

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.