POZNATI GLUMAC TRI GODINE SKRIVAO DA IMA RAK: Prevelik je da bi se operisao, deca ga hranili na cevčici!
Foto: Profimedia

dirljivo

POZNATI GLUMAC TRI GODINE SKRIVAO DA IMA RAK: Prevelik je da bi se operisao, deca ga hranili na cevčici!

Tri godine je tajio da se borio s teškom dijagnozom.

Objavljeno: 13:18h

Glumac Stenli Tuči, najpoznatiji po ulozi u filmu 'Đavo nosi Pradu', šokirao je obožavaoce kada je otkrio da mu je pre tri godine dijagnostikovan rak.

Tuči je dugo skrivao bolest od javnosti.

Rekao je da se radi o tumoru na jeziku koji je prevelik da bi se mogao opersati. On je dodao da isprva nije želeo da se podvrgne ovim tretmanima jer mu je supruga Kate umrla od raka dojke 2009. godine, a setio se kako je to bilo i šta je morala da prođe zbog toga.

Steni Tulač
foto: Profimedia

- Bio je prevelik za operaciju pa sam morao da se podvrgnem visokim dozama hemoterapije i zračenja. Zakleo sam se da neću proći kroz tako nešto jer mi je prva žena umrla od raka i godinama sam je gledao kako prolazi kroz te tretmane, bilo je strašno - rekao je Tuči u jednom intervjuu.

Tuči je otkrio da su se njegova deca ponašala divno, ali i da im je bilo teško. Rekao je da su ga šest meseci hranili na cevčici, te da je jedva dolazio na njihovu maturu. On je naglasio da mu definitivno nije bilo lako.

- Osećam se mnogo starijim nego što sam bio pre bolesti, ali i dalje želim da napredujem i radim razne stvari - zaključio je glumac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.