MUZIČKA ZVEZDA PONOVO ROĐENA! Ležala sam licem prema dole na HLADNOM PODU kupaonice u FIZIČKOJ i EMOCIONALNOJ boli!
Foto: Printscreen

promena!

MUZIČKA ZVEZDA PONOVO ROĐENA! Ležala sam licem prema dole na HLADNOM PODU kupaonice u FIZIČKOJ i EMOCIONALNOJ boli!

Debi Gibson slavi svoje "ponovno rođenje".

Objavljeno: 08:07h

Debi Gibson pevačica “Lost In Your Eyes”, koja je 31. avgusta napunila 51 godinu, otišla je na Instagram kako bi podelila fotografiju na kojoj nosi crni bikini dok stoji pod tušem na otvorenom u venecijanskom hotelu u Las Vegasu. Umetnica, koja je pokazala svoje uglađeno telo, iskoristila je prekretnicu kao način razmišljanja.

"U ovoj, noći mog rođendana, i životnom trenutku koji je poput ponovnog rođenja, ovo se osećalo kao savršen izraz mog putovanja do ovog čarobnog trenutka", započela je naslov. “Kad sam bila na najnižoj tački u poslednjoj deceniji, doslovno sam ležala licem prema dole na hladnom podu kupaonice u fizičkoj i emocionalnoj boli, iznutra sam još uvek gledala gore i verovala da ću se na neki način nekako pronaći, kako vidite ja na ovoj slici ... Gledajući u nebo sa zvezdama koje me obasipaju i okupale svetlom koje bi mi pomoglo da na sve vas prenesem snagu i radost i muziku i osnaživanje i znanje koje vizije imate za sebe i glasove u vlastitoj glavi daleko su moćniji od svega što vam napolju preti da vas sruši. "

Voditeljika najmuzikalnije porodice u Americi zaključila je svoj post sa: "Jednom kada objavite svemiru da ste otvoreni za primanje, može proći trenutak, godinu ili decenija, ali na kraju ćete povratiti svoju slobodu koja je u vama ... baš u tebi. Dakle, ostavi to napolju. Počni već danas.

Vredni ste živeti svoj najbolji život. Srećan dan ponovnog rođenja ... ruke u nebo i dopustite zvezdama da vas obasjaju svojim svetlom. ” Prošle je godine Gibson počastila svoj 50. rođendan dajući savete mlađoj osobi.

Pevačica, koja je slavu stekla sa samo 16 godina, rekla je za People: “Kad bih se mogla vratiti u prošlost, rekla bih sebi da se manje brinem i više uživam. Uvek sam bila perfekcionista do mane, posebno u pripremama za nastupe uživo. Kako sam evoluirala, naučila sam da nas ono što smatramo nesavršenostima zapravo čini jedinstvenim i čini jedinstvenu izvedbu uživo! " Gibson se ne gleda samo unatrag.

Pop zvezda upravo je objavila svoj prvi album u više od 20 godina, pod nazivom The Body Remembers. O novom delu, koje je napisano tokom ranih blokada pandemije, rekla je za Rolling Stone:

“Pisala sam i optimizam i baladu, ali gravitirala sam prema optimizmu samo zato što je sada svima potrebna ta promena energije. Pop glazba to čini - menja energiju. Otuda i naslov dolazi - telo pamti sve visceralne trenutke vezane za vaše omiljene pop pesme. ”

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.