NAKON ŠTO SE POJAVILA VEST DA DARKO LAZIĆ ŽIVI SA NOVOM DEVOJKOM, BIVŠA NA SVOM INSTAGRAMU PODELILA OZBILJNU PORUKU
Foto: Instagram printscreen

OPA BATO!

NAKON ŠTO SE POJAVILA VEST DA DARKO LAZIĆ ŽIVI SA NOVOM DEVOJKOM, BIVŠA NA SVOM INSTAGRAMU PODELILA OZBILJNU PORUKU

Svi sumnjaju da je posvećena Darku

Objavljeno:

Nakon vesti da se Darko Lazić uselio u kuću u Brestaču sa novom devojkom Barbarom Bobak, njegova bivša verenica, Marina Gagić, oglasila se na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Gagićeva je na svom Instagram profilu objavila poruku za koju su mnogi posumnjali da je upućena upravo njenom bivšem vereniku.

Marina Gagić
foto: Printscreen Instagram

- I kada dobiješ priliku, a dobićeš, da vratiš milo za drago onima koji su te povredili, mada imaš svako pravo da se osvetiš, da im vratiš isto, ma tri puta gore, zastani i seti se: ti nisi takva. Ti nisi kao oni. Tebe i tuža bol boli. Znaš i sama. Mada će ti osveta u prvi mah doneti olakšanje, na kraju ćeš ti biti ta koja će o sebi loše misliti. Jer ti si takva. Tvoje srce je toliko veliko da saoseća sa onima koji su te povredili čak i onda kada im karma vrati za to što su ti uradili. Izaberi ljubav. Prema sebi. Na sebe ćeš se ponositi. Samo se odalji od onih koji su ti loše naneli. Duboko udahni, lagano izdahni i... Pusti. Izaberi ljubav, jer to je ono što si ti. I to je ono što zaslužuješ. Sopstveni mir.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.