OTKRIVENA STRAVIČNA TAJNA RELJE POPOVIĆA: Bio je na ivici SMRTI, u pucnjavi ostao bez bubrega! TO NIJE SVE...
Foto: Dragan Kadić

šok detalji

OTKRIVENA STRAVIČNA TAJNA RELJE POPOVIĆA: Bio je na ivici SMRTI, u pucnjavi ostao bez bubrega! TO NIJE SVE...

Otkriveni detalji za koje malo ko zna, upucan nedaleko od škole tada.

Objavljeno: 20:17h

Relja Popović nedavno je postao ponovo otac kada je Nikolija na svet donela njihovu drugu ćerkicu. Pevač je veoma uspešan u svom polu i trenutno živi mirnim porodičnim životom, a za jedna gogađaj iz njegove prošlosti malo ko zna.

Muzičar je sa 19 godina bio upucan u stomak, te je za dlaku izbegao smrt.

Relja Popović
foto: Emilija Jovanović

Kako se svojevremeno navodilo, kao maturant ugostiteljsko-turističke škole, Relja je bio ranjen hicem iz pištolja u stomak. Drama se dogodila nedaleko od škole 2008. godine, kada je navodno drugaricu revolveraša Miloša Ivanovića, poznatijeg pod nadimkom Miško Pacov, vređao u obližnjem bifeu.

Operisan je u Urgentnom centru, gde su mu lekari boreći se za njegov život odstranili bubreg i slezinu. Pacova je policija odmah nakon ovoga uhapsila zbog pokušaja ubistva.

Kako je jednom prilikom ispričao u intervjuu, zbog ovog nemilog događaja nije upisao glumu 2008. godine na FDU. On je prošao u uži krug, ali su se, po njegovom mišeljnju, mnogi bojali da neće biti fizički spreman za takav korak, te ipak nije bio primljen. Tek kasnije, privatno je završio glumu ali i danas žali što se više nije bavio glumom.

Relja u javnosti retko kada govori o svom privatnom životu, ali poznato je da su mu Nikolija i njihova ćerka dve najveće radosti.

Bonus video:

00:15

NIJE DŽABA MILJENIK ŽENA: Relja Popović KIDA u teretani, kolega ga snimio i sve objavio! VRUĆ SNIMAK! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.