OŽENIO SE POBEDNIK PRVOG GLASA SRBIJE! Pogledajte kakvoj lepotici se zakleo na večnu ljubav! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

stao na ludi kamen

OŽENIO SE POBEDNIK PRVOG GLASA SRBIJE! Pogledajte kakvoj lepotici se zakleo na večnu ljubav! (FOTO)

Pevač stao na ludi kamen, mladenci ne skidaju osmeh sa lica.

Objavljeno:

Pobednik prve sezone nekadašnjeg takmičenja "Prvi glas Srbije" Davor Jovanović oženio se u subotu svojom verenicom Milicom Bungin. Oni su najpre sklopili crkveni brak, da bi potom usledilo veselje i građansko venčanje u jednom luksuznom restoranu u Beogradu.

Mladoženja je bio odličnog raspoloženja, pa je nekoliko puta i zapevao svojoj supruzi, koja je neprestano igrala i uživala u pesmama koje joj je Davor posvetio.

Davor Jovanović
foto: Instagram

Inače, pevač je svoju dugogodišnju partnerku verio prošle godine. Iako je tada planirao veridbu u nekom neobičnom stilu i neobičnom mestu, zbog situacije sa koronavirusom to je ipak učinio uz intimnu večeru, sveće i cveće. On je svoju odluku o veridbi podelio i sa svojim pratiocima na Instagramu, ističući da veridba za Milicu i njega predstavlja novo poglavlje života.

- Veridbom započinjemo novo poglavlje života. Pravimo nove životne planove. Koračamo u istom smeru još jači i stabilniji, s verom u naš mikrosvet i silu privlačenja da sve uvek dešava u našu najbolju korist. Moram da priznam da smo na ovaj korak došli zajedno, dogovorom, kada smo osetili da smo zreli i spremni na neku veću odgovornost u životu, pored naših uspešnih karijera i neodoljive Doli - pohvalio se pevač prošle godine.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.