BOGOLJUB PROSIPA MUDROSTI NA POSEBAN DAN ZA PORODICU KARIĆ! Svi čitaju reči, upućene sinu i snaji!
Foto: Dragan Kadić

hit

BOGOLJUB PROSIPA MUDROSTI NA POSEBAN DAN ZA PORODICU KARIĆ! Svi čitaju reči, upućene sinu i snaji!

Karić je napisao pismo sinu i snajki, a udelio im je i par saveta za dug i srećan brak.

Objavljeno:

Biznismen Bogoljub Karić vrlo je aktivan na društvenim mrežama. On je sada na svom Fejsbuk profilu podelio video, te čestitao svom sinu Nebojši Kariću i snajki Kseniji treću godišnjicu braka.

Karić je zajedno sa suprugom takođe, napisao pismo sinu i snajki, a udelio im je i par saveta za dug i srećan brak.

- Dragi moji, tako brzo vreme prolazi i nismo svesni koliko se divnih stvari desilo u međuvremenu. Naš sin Nebojša i njegova supruga Ksenija, venčali su se pre tačno tri godine, a potvrda njihove velike ljubavi je prelepa ćerkica Eva. Pre tri godine u našu porodicu je ušla Ksenija, divna mlada devojka, nasmejana, pozitivna, lepa i puna ljubavi za sve. Ovom prilikom želimo da i na ovaj način čestitamo godišnjicu i kažemo koliko su nas usrećili tim činom - istakao je Karić, pa dodao:

Nebojša Karić, Venčanje
foto: Printscreen/Facebook

- Dragi Nebojša i Ksenija želimo da vam porodica bude svetinja, koju ćete ljubomorno čuvati, a vaš odnos uvek podizati na viši nivo. Da budete vezani ljubavlju, razumevanjem i poštovanjem, a brak čuvate od svih iskušenja. Velika radost je ušla u naš dom, kada smo dobili unuku Evu, jer uz nju uvek dobijamo toliko ljubavi i energije da možemo dalje... Želimo da vam se porodica uveća i da uživate u roditeljstvu, a dokazali ste da to zaista umete. "Ima jedan divan nevidljiv svet, a to je onaj što ga zaljubljeni u srcu nose"- kaže V. Igo. Živela ljubav i na mnogaja ljeta! Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - stajalo je uz objavu na Fejsbuku.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.