"NAŠLA SAM GA PREBIJENOG I PREGAŽENOG!" Nataša Bekvalac u šoku zbog onoga što ju je sačekalo! HITNO REAGOVALA!
Foto: printscreen

raznežila javnost

"NAŠLA SAM GA PREBIJENOG I PREGAŽENOG!" Nataša Bekvalac u šoku zbog onoga što ju je sačekalo! HITNO REAGOVALA!

Bekvalčeva videla povređenu životinju i odvela je kući.

Objavljeno:

Nataša Bekvalac oduševila je sve kada je udomila štene koje je našla na ulici.

Pevačica je na putu pronašla štene, koje je bilo u teškom stanju i odmah mu pružila adekvatnu pomoć i o svemu obavestila pratioce na Instagramu.

Naime, Nataša je štene odvela kod veterinara, nahranila i dovela u svoj dom, dok se ne oporavi i ne bude spreman da ga neka porodica udomi.

"Ljudi, danas sam na putu za Čenej našla ovo štene, prebijeno do te mere da smo mislili da je pregaženo. On se toliko boji ljudi da je na moj pokušaj da ga pomazim počeo da vrišti. Uzela sam ga naravno, jedva stavila u gepek i povele smo ga kući", napisala je ona.

Nakon toga Bekvalčeva ga je odvela kod veterinara, a pozabaviće se i njegovim analizama koje planira da mu uradi, kako bi bila sigurna da je sasvim dobro. Posle svega, na samom kraju pevačica ga je dovela kod nje kući i kuca se vidno bolje osećala.

"Sutra ćemo videti njegovo zdravstveno stanje i čim bude bio vakcinisan i potpuno oporavljen biće spreman da bude član nečije porodice. Ovaj dečko stvarno to zaslužuje", napisala je Nataša.

00:27

NAŠLA SAM GA PREBIJENOG, MISLILA SAM DA JE PREGAŽEN: Bekvalčeva videla povređenu životinju i odvela je KUĆI! Raznežila SVE (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.