"IZVEŠĆU MAJKU DA JE J*BEŠ!" SANDRA REŠIĆ I BORA SANTANA NA KORAK OD TUČE: Brutalne pretnje i uvrede zgrožavaju!
Foto: Youtube

bukti rat

"IZVEŠĆU MAJKU DA JE J*BEŠ!" SANDRA REŠIĆ I BORA SANTANA NA KORAK OD TUČE: Brutalne pretnje i uvrede zgrožavaju!

Sandra Rešić iznela detalje brutalnih pretnji Bore Santane i pozvala ga na suočavanje.

Objavljeno: 18:06h

Novi rat između bivših zadrugara Sandre Rešić i Bore Santane bukti na društvenim mrežama, a sve to ispraćeno je javno, teškim rečima, uvredama i prozivkama.

00:14

BULJAVA I MENTALNO ZAOSTALA! ŠOK AUDIO SNIMAK BORE SANTANE: Brutalno udario na Sandru Rešić, a ona mu odmah UZVRATILA! (VIDEO)

Pevačica se oglasila putem opcije "stori" na Instagramu i tom prilikom poručila bivšem rijaliti-cimeru da dođe i suoči se sa njom:

Sandra Rešić
foto: Nemanja Nikolić

- Ovo je poruka za Borivoja Marinkovića, zvanog Bora Santana, ili kako već. Pošto ne smeš da pozoveš direktno moj broj telefona, mogao si slobodno da pitaš ljude koje ti poznaješ imaju moj broje telefona. Pretiš, psuješ mi majku, oca, sestre. Ti svi ljudi kojima si to rekao, imaju moju adresu. Danas te čekam ispred moje zgrade, slobodno se pojavi. Čekamo te Cica i ja. Vidimo se uskoro, ako smeš da dođeš - poručila je Sandra.

Rešićeva se nešto kasnije opet uključila na poznatoj socijalnoj mreži, pa istakla da će javno pokazati pretnje koje joj je uputio Santana.

- Govorim o direktnim pretnjama koje sam dobila. Videćete ih sutra uveče u emisiji "Narod pita", gde sam gost sa Borom, ako bude smeo da dođe - ističe ona, pa dodaje da će ga sačekati sa njenom majkom koju je vređao:

- Samo sam mu rekla da ću ga sačekati sa Cicom ispred zgrade da vidim kako će on to j*bati Cicu u p*čku - rekla je Sandra, pa obrisala storije.

Bora Santana
foto: Print Screen Youtube

Bora nije želeo da ostane dužan Rešićevoj i sasuo je niz uvreda na njen račun.

- Je li to broj buljavice Sandre Rešić? Čekam da se izvučeš iz d*peta Tare, Ša i Đedovića - rekao je Santana na storiju, da bi zatim vređao činjenicu da sa Sandra podvrgla estetskim korekcijema, te ismevao njen fizički izgled.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.