SADIKU HASANOVIĆU DOŽIVOTNO ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Neprijatne vesti ga sačekale na granici!
Foto: Printscreen

šok!

SADIKU HASANOVIĆU DOŽIVOTNO ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Neprijatne vesti ga sačekale na granici!

U odluci se navodi da postoji "negativna procena bezbednosnog rizika"

Objavljeno: 14:19h

Nakon što je isplivao kompromitujući snimak Sadika Hasanovića, finaliste „Zvezda Granda“, njegova karijera je postala biti pod znakom pitanja.

Uprkos želji da prestane da se bavi muzikom, a posebno, što su bili pojedini komentari, da ne pravi karijeru u Srbiji dok se „fotografiše s Naserom Orićem“, ali i zbog pevanja numere koja govori o ubijanju Srba, Hasanović je želeo da nastavi svoj muzički put i u Srbiji.

Sadik Hasanović
foto: Printscreen

Međutim, danas je doživeo iznenađenje: Hasanović bio je u Crnoj Gori te se uputio prema Srbiji, tačnije u Novi Pazar, da bi ga s granice vratili jer mu je zabranjen ulaz u Srbiju, kako kaže.

Kako je rekao Hasanović na granici su ga pretresali, iz automobila skidali tapaciring.

- Tek onda su mi rekli da imam zabranu ulaska u Srbiju. Niko mi nikad ranije to nije javio, niti mi je došla zvanična ta odluka, ni ništa. Dobio sam sada papir da sam vraćen s granice. Ljudi moji, prema informaciji koju sam ja dobio ta zabrana je doživotna – kazao je potreseni Hasanović.

Kako se navodi u odluci koji su mu službenici uručili na granici, razlog zbog kojeg mu je zabranjen ulazak u Srbiju jeste da "je utvrđeno da u vezi s ulaskom i boravkom stranaca na teritoriji Republike Srbije postoji negativna procena bezbednosnog rizika".

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.