Unuci poznatih: Porasli su, prolepšali se i krenuli da liče na svoje babe i dede! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Luka Šarac, Damir Dervišagić

ne zna se ko je lepši

Unuci poznatih: Porasli su, prolepšali se i krenuli da liče na svoje babe i dede! (FOTO)

Naše poznate ličnosti koje su zašle u određene godine i približile se zlatnom dobu, pored svojih impozantnih karijera, izgradile su još impozantnije porodice
Objavljeno:

Porodica pokojne glumačke legende izuzetno je bliska, ali Bata nažalost i za života nije imao puno vremena da uživa u druženju sa svojim najmilijima, s obzirom da su njegova deca i unuci uglavnom rasuti po svetu: na Kubi, u Španiji, Engleskoj, u Parizu...

Ipak, svi su oni danas izrasli u uspešne ljude i osvetlali obraz svom čuvenom dedi.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Batina unuka Dina je do 20. godine studirala književnost na Sorboni, volontirala je za UNICEF, dobila stipendiju za Ameriku, radila master iz antiterorizma u Eseksu i trenutno stažira u jednoj agenciji za odnose sa javnošću u Londonu.

S druge strane, sudeći kakve korene ima, Batin unuk preti da postane veliki šmeker, a možda i krene putem svog slavnog dede: ne rađa kruška jabuku, zar ne?

Legendarni Dragomir Bojanić Gidra ostavio je neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji ulogama u kultnim filmovima "Žikina dinastija", "Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi", "Lude godine", igrajući Žiku Pavlovića.

Gidra je iza sebe je ostavio i ćerku Jelenu, koju je dobio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić, a Jelena je rodila Jovana Stojanovića, koji se bavi manekenstvom, što vam neće biti čudno kad vidite njegove fotografije.

Da li vam liči na svog poznatog dedu?

50 shades of grey...????✔✔✔ . . By:@luminaimg . . . #man #sport #fitness #photoshoot #run #sport #luminaimg

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀JOVAN STOJANOVIC (@jovanstojanovic) on

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.