NAKON SKANDALA NA BOSANSKOJ GRANICI MENADŽER JADRANKE BARJAKTAROVIĆ ŠOKIRAN: "Odakle ta mržnja, nije nikog ubila"
Foto: Dragana Udovičić

šok

NAKON SKANDALA NA BOSANSKOJ GRANICI MENADŽER JADRANKE BARJAKTAROVIĆ ŠOKIRAN: "Odakle ta mržnja, nije nikog ubila"

Ovim povodom se oglasio njen menadžer Miki, koji je prilično revoltirano i pod stresom rekao da "ne zna dokle ide sve ovo"

Objavljeno:

Menadžer Jadranke Barjaktarović tvrdi za gorepomenuti portal da su neistiniti navodi da je pomenutoj pevačici zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

Reč je o informaciji koja se pojavila u subotu, 21. avgusta, kada je navedeno da je Jadranka trebalo da peva u klubu blizu Mostara, ali da joj je policajac na granici navodno rekao:

- Gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju.

Jadranka Barjaktarević
foto: printscreen

Ovim povodom se oglasio njen menadžer Miki, koji je prilično revoltirano i pod stresom rekao da "ne zna dokle ide sve ovo".

- Ma kakva granica, kakav Mostar! Imaju li oni obraza pa to pričaju?! Viču, krenuli za Švajcarsku - dobili zabranu. Krenuli za Mostar - dobili zabranu. Ništa nije istina. Odakle ta mržnja? - kaže Miki, pa dodaje:

- Stoji da ne može u Srbiju, ali ne zbog kriminala, kao što se piše! Ona je zabranu dobila u oktobru prošle godine. Rekla je, sirota, "Jesam, pogrešila sam". Šta sad? Šta da radi? I Milica Todorović je rekla "Svi mi to pevamo kad se plati i kad se časti". Pa, nije uzela pušku u ruku, nego je pevala. Pogrešila je, ali nikog nije ubila - rekao je Miki.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.