POSTOJE DVA ŽELJKA MITROVIĆA: Jovana Jeremić otkrila TAJNU koja se dogodila na pregovorima sa vlasnikom Pinka!
Foto: Printscreen/parovi

opa

POSTOJE DVA ŽELJKA MITROVIĆA: Jovana Jeremić otkrila TAJNU koja se dogodila na pregovorima sa vlasnikom Pinka!

Sada je Jovana za medije otkrila detalje tajnog susreta sa Željkom Mitrovićem

Objavljeno:

Jovana Jeremić, voditeljka, postala je deo ružičastog tima i počeće od 28. i 29. avgusta da vikendom vodi jutarnji program na TV Pink.

Sada je Jovana za medije otkrila detalje tajnog susreta sa Željkom Mitrovićem.

Željko Mitrović
foto: Promo

- U prostoriji sam se našla sa dva čoveka, dva Željka Mitrovića, jedan je bio obučen u odelo, pravi biznismen sa konkretnim predlozima i ponudom koja se ne odbija, a drugi je bio neki dečak, nosio je skejt i starke, i bio je vrlo vedrog duha, otvoren i kreativan. Oni su bili blizanci, neki trik je bio u pitanju, ne znam kakav, ali sam sigurna da ih je bilo dvojica. Znam da mi niko neće verovati, ali na to i ova dvojica Željka Mitrovića računaju, došli su sa vizijom koju sam ja odmah prihvatila, jer zajedno čine lice i naličje pobedničke zlatne medalje - govori Jovana i dodaje:

- Sa druge strane, i ja sam drugačija, žena koja ruši i stvara predrasude u Srbiji i regionu. Energije su se prepoznale i došlo je vreme da se informativni program radi na malo eksplicitniji način sa više životnosti, gde će se čuti glas naroda. Novo vikend jutro na Pinku će od 28. avgusta biti mesto gde će se govoriti o temama o kojima se na drugim mestima ćuti. Novo vikend jutro bice servis građana Srbije, gde će obični ljudi moći da budu deo programa. Krasiće ga još i goruće političke teme u zemlji i regionu, ali i sve društvene afere biće meta naše obrade. Spremite se - zaključuje Jovana Jeremić za medije.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.