SEVERINA IZA SEBE IMA BRAK I ČAK 5 VERIDBI: Ovo je njena cela LJUBAVNA ISTORIJA!
Foto: Damir Dervišagić

HIT

SEVERINA IZA SEBE IMA BRAK I ČAK 5 VERIDBI: Ovo je njena cela LJUBAVNA ISTORIJA!

Ipak, poznato je da Severina iza sebe ima veoma buran ljubavni život, čak je pet puta bila verena

Objavljeno:

Severina Kojić potvrdila da je priče o razvodu od Igora Kojića.

Kojić i popularna pevačica zvanično su se razveli u četvrtak u Zagrebu.

O bračnim problemima poznatog para spekulisalo se mesecima unazad. Kako se tada navodilo, Severina je nakon raskida od Igora uplovalila u vezu sa vinarom Tomislavom Voštinićem. Međutim, njen tim je to demantovao.

Ipak, poznato je da Severina iza sebe ima veoma buran ljubavni život, čak je pet puta bila verena.

Pevačica je davno bila u vezi sa pevačem grupe "Kojoti", Alenom Marinom, koji ju tokom ljubavne romanse i zaprosio. Međutim, ona se nije udala za njega.

Milan Lučić

Nakon raskida s Alenom, Severina se kratko zabavljala s preduzetnikom Milanom Lučićem, hercegovačkim biznismenom. Nije poznato koliko su dugo bili u vezi, ali je javnost saznala za njih 2004. godine.

Srećko Vargek

Severina se ni sa Srećkom nije skrasila. Srećko je planirao je da oženi lepu pevačicu, ali nije izdržao pritisak koji je nastao zbog snimka. Iako joj je u početku pružao podršku, njihovom odnosu presudile su neprestane trzavice, pa su se na kraju ipak razišli.

Mate Čuljak

Nakon Srećka, popularna pevačica je bila u vezi sam osam godina mlađim Metom Čuljakom, sa kojim se rastala nakon godinu i po dana veze. Treći put po redu nosila je verenički prsten. Međutim, nedelju dana pre njenog 35. rođendana, umesto braka došao je raskid.

Slavko Šainović

Pevačica je zatim sreću našla sa riječkim "kraljem teretana" Slavkom Šainovićem, kog je upoznala na svm nastupu. Oni su se ubrzo verili, ali pevačica zbog drugog muškarca nije stala na ludi kamen sa Slavkom.

Milan Popović

Nakon dve i po godine veze, pevačica je tadašnjeg verenika Slavka ostavila zbog "kralja bakra", Milana Popovića, kojeg je upoznala dok je pevala na proslavi povodom njegovog rođendana. Nakon kratke veze, Milan je pevačicu verio, a ubrzo nakon toga Severina je rodila sina. Ipak, godinu dana nakon njegovog rođenja, Severina i Milan su se rastali.

Severina Kojić, Igor Kojić
foto: Printscreen Instagram

Igor Kojić

Posle raskida sa Milanom, Severina se nije upuštala u veze, sve dok nije upoznala Igora Kojića. Godine 2015. Severina se udala, a ovom paru koji je bio šest godina u braku nije smetala ni razlika od 15 godina, a dok je ljubav trajala važili su za jedan od najskladnijih u svetu poznatih.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.