Fajt u Zvezdama Granda! Prvo je Karleuša prevršila svaku meru, a onda je Viki skočila! (FOTO)
Foto: Public

ispao haos

Fajt u Zvezdama Granda! Prvo je Karleuša prevršila svaku meru, a onda je Viki skočila! (FOTO)

Sukobi i uvrede između Jelene Kareleuše i Viki Miljković, članica žirija u takmičenju „Zvezde Granda“, ne samo da ne jenjavaju u novoj sezoni, već je situacija sve ozbiljnija
Objavljeno: 12:35h

"Viki, ispala si da ne kažem glupa, ali nepametna. Izvini, ali tvoj IQ je 73“, vikala je Karleuša. U tom trenutku, Viki je skočila i rekla joj: „Ne brini, dovoljno sam pametna“. Na ovu njenu konstataciju JK se samo nasmejala i nastavila da je ismeva pozivajući i publiku da to učini. „Viki je samo eho koji se čuje u pozadini. Ja sam za nju profesor doktor magistar, a ona je budala“, vikala je JK", ispričao je izvor.

foto: Public

Iako se snimanje odvijalo bez prisustva predstavnika medija, ovaj izvor koji se zatekao unutra tvrdi da je situacija bila napeta.

"Svi su bili nervozni zbog svađe Jelene i Viki jer je otišla predaleko, pa se pretvorila u vređanje. Međutim, Saša Popović je držao situaciju pod kontrolom, kao i uvek. Ne znam šta će od svega ovog biti prezentovano gledaocima jer snimanje nije bilo nimalo prijatno", objasnio je izvor.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.