"JA NISAM JAVNA VREĆA ZA MLAĆENJE!" SEVERINA POTVRDILA DA SE ZVANIČNO RAZVELA!
Severina, Foto: Instagram

kraj

"JA NISAM JAVNA VREĆA ZA MLAĆENJE!" SEVERINA POTVRDILA DA SE ZVANIČNO RAZVELA!

Brak je trajao šest godina, bio je turbulentan kao i sve Severinine veze, a prva ozbiljnija nagađanja o kraju veze bila je i navodna svađa pevačice sa članovima porodice Kojić u Beogradu

Objavljeno:

Pet dana kako su Severina i Igor Kojić podneli zahtev za razvod na zagrebačkom sudu je i zvanično okončan njihov brak.

Nikakvih komplikacija nije bilo, a kako su i sudovi rasterećeni zbog letnjih odmora sve je išlo ekspresno brzo. Za sada nisu na društvenim mrežama reagovali ni Severina ni Igor, a pevačica je poslednjih dana objavljivala slike sa letovanja i citirala pesmu Vladimira Nazora "Cvrčak".

O razlazu popularne pevačice i bivšeg fudbalera dugo se nagađalo u medijima, a prve informacije o razvodu pojavile su se još pre godinu dana. U početku su demantovali medijska nagađanja o svađama, ali kako već mesecima ne žive zajedno sve je bilo jasnije da je vezi došao kraj. Sada su u Zagrebu i razvedeni "u papirima", a reč je o sporazumnom razvodu.

Brak je trajao šest godina, bio je turbulentan kao i sve Severinine veze, a prva ozbiljnija nagađanja o kraju veze bila je i navodna svađa pevačice sa članovima porodice Kojić u Beogradu. Šta se događalo iza četiri zida nije nikada do kraja objašnjeno, ali je nakon navodne svađe Severine i majke Igora Kojića pevačica prestala da dolazi u Beograd.

Severina
foto: Instagram

Poslednji put su mediji zabeležili da je Igor Kojić bio u Zagrebu istovremeno kada je u aprilu Severina proslavila četrdeset i deveti rođendan. Viđen je u centru grada, ali nije želeo da otkrije da li je došao zbog proslave Severininog rođendana. Zna se samo to da je Kojić početkom aprila iselio stvari iz Severininog stana u Zagrebu, jer je viđen kako nosi kofere i odela, dok je Igorov otac Dragan Kojić-Keba samo izjavio novinarima "oni su odrasli ljudi koji valjda znaju šta rade".

Ovo leto Severina je imala nekoliko koncerata, među ostalim u Bolu, koji je bio izuzetno dobro posećen. O planovima za jesen nije mnogo govorila, jer će korona očito odrediti još jednu godinu za sve estradne umetnike koji već mesecima nne rade kao pre.

- Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti - napisala je Severina u mejlu za "Jutarnji list".

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.