UZROK SMRTI NEPOZNAT! POZNATI GLUMAC PREMINUO U SVOM DOMU U 33.GODINI! "Ko bi rekao da ću podneti ovoliku bol"!
Foto: Profimedia

tuga!

UZROK SMRTI NEPOZNAT! POZNATI GLUMAC PREMINUO U SVOM DOMU U 33.GODINI! "Ko bi rekao da ću podneti ovoliku bol"!

Novozelandski glumac iznenada je preminuo u svom domu u Sidneju.

Objavljeno:

Novozelandski glumac Francis "Frankie" Mossman, najpoznatiji po nastupima na Spartacus: Blood and Sand, preminuo je u subotu u svom domu u Sidneju u Australiji. Imao je 33 godine. Mossmanov agent u Kathryn Rawlings & Associates potvrdio je njegovu smrt EW -u.

"S dubokom tugom prijavljujemo smrt Francisa Mossmana", rekao je predstavnik u ranijoj izjavi za E! Vesti.

"Francis je bio dio KR glumaca koji su već godinama bili poznati i bio je jako voljen u industriji i od svojih vršnjaka. Uvek će nam nedostajati Francis, uvek tračak svetla i izvor pozitivnosti i zabave. Srce nam se obraća Franjo i njegova porodica u ovo nezamislivo teško vreme. "

Novozelandski glumac pojavio se u sapunici Shortland Street i gostovao u emisijama poput Amerikanaca u Ozu i Čudesnih izvanrednih prijatelja. Glumio je i u web seriji The Horizon. Godine 2012. dobio je svoju najistaknutiju ulogu Vitusa u Starzovoj akcijskoj seriji Spartacus: Blood and Sand, koja se pojavljuje u četiri epizode.

Nakon vesti o njegovoj smrti, Mossmanova porodica stvorila je stranicu GoFundMe za pomoć u neočekivanim troškovima pogreba, nadajući se da će njegovo telo odneti kući na Novi Zeland radi pravilnog pokopa.

"Franjo je bio energična snaga i voljeni brat i sin. Bio je cenjen član glumačke zajednice te je u Sidneju pronašao podršku i dragu porodičnu zajednicu", napisali su Mossmanova braća Laurence i Jeremy u ažuriranju stranice.

"Sretnicima koji su ga poznavali jako će nedostajati njegov osmeh i energična prisutnost."

Uzrok smrti još nije potvrđen, ali u izjavi koju je Mossmanova porodica dala za Daily Mail Australia objašnjeno je da je na glumca uticalo zatvaranje Sidneja zbog čega nije mogao raditi i pogoršao je borbe koje je Mossman imao s "ponovnim pojavljivanjem stari ožiljci i traume iz srednje škole. "

"Svet s kojim se sada suočavamo opterećuje mnoga pleća, uključujući i one u umetnosti koji su zbog egzistencije u velikoj meri bili pogođeni egzistencijom", nastavila je njegova porodica.

Mossmanova poslednja objava na Instagramu bila je njegova fotografija u detinjstvu uz natpis "koji je znao da će ovaj dečak podneti toliko boli".

Mossmana su ostavili partner Lachlan, majka May, otac Reginald i braća Jeremy i Laurence.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.