Sara za Espreso: Mislim da je karma vratila Viki za sve što je radila! (FOTO)
Foto: ATA IMAGES

opa!

Sara za Espreso: Mislim da je karma vratila Viki za sve što je radila! (FOTO)

Ovako je mlada pevačica reagovala na uspeh starije koleginice.

Objavljeno: 07:31h

Medicinske sestre, građevinari, deca, odrasli, penzioneri... Svi proteklih dana plešu uz hit Viki Miljković "Crno na belo".

Mnogi skidaju koreografiju koju je prvo na jednoj privatnoj žurki sa svojom družinom izveo Irfan Salković.

Popularna pevačica Sara Reljić za Espreso je otkrila šta misli o velikom bumu koji je pomenuta pesma napravila na društvenim mrežama i kako gleda na to što je Viki zbog te koreografije privukla toliku pažnju.

Viki Miljković
foto: Instagram printscreen

– Meni je fenomenalno to što se desilo. Ja Viki puno volim i jako imam lepo iskustvo sa Viki. Ona je divna osoba i divna je prema mladim pevačima i sviđa mi se kako se ona ophodi prema takmičarima kojima je ona mentorka u "Zvezdama Granda". Mislim da joj je ovo karma vratila za sve te lepe gestove koje je ona uradila za svoje mlađe kolege. Ona je prema meni uvek bila divna na nastupima na kojima smo se sretale. Često smo pričale o takmičarima koje je ona pripremala za "Zvezde Granda". Nemam nijednu lošu reč da kažem za tu ženu. Viki je uvek bila pristupačna, ako je mogla ona je uvek bila spremna da pomogne. Nekada mi je tražila pomoć oko nekih tekstova za pesme za neke takmičare koje je ona spremala i mene je oduševilo to što je ona i na svojim nastupima mislima na te svoje učenike koje priprema za "Zvezde Granda". I Viki je predivna i njen suprug i sve najlepše mogu za njih da kažem - rekla je Sara za naš portal i dodala da će pomenuti hit svoje koleginice i ona ubuduće uvrstiti u repertoar na svojim nastupima.

– Što se tiče pesme "Crno na belo", ja sam uvek srećna kada ili neko izbaci dobar narodnjak ili kada se povampiri neki stari narodnjak i onda imam jednu novu pesmu da pevam na svojim nastupima - rekla je Reljićeva na kraju razgovora.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.